Закоханий, як ніколи раніше, – Антон Савлєпов розсекретив свою нову дівчину
Закоханий, як ніколи раніше, – Антон Савлєпов розсекретив свою нову дівчину

Закоханий, як ніколи раніше, – Антон Савлєпов розсекретив свою нову дівчину

Втім, це не єдині зміни в житті артиста. Нещодавно співак створив сольний проєкт SAVLEPOV, в якому хоче розкрити справжнього себе.

Савлєпов присвятив серію фото своєму 36-річчю. На останній світлині виконавець показався з дівчиною, яка ніжно цілує його в щоку. Водночас Антон не став розкривати імені обраниці, але потрохи відкриває завісу особистого життя.


Антон Савлєпов з обраницею / Фото з інстаграму співака

Так, артист зізнався, що його кохана надихає на написання нової музики. За словами співака, він обожнює любити, оскільки це є основою його світосприйняття.

Якщо чесно, я зараз украй закоханий, як ніколи раніше. Тому, можливо, і музика в мене така відверта. Як сказав мій друг Вася Байдак, коли послухав мою пісню: "Ну ти й хтива тварина". Я з ним згоден,
підкреслив Савлєпов.

Антон Савлєпов про особисте життя: дивіться відео онлайн

Що відомо про сольну кар'єру Антона Савлєпова

  • Підготовку до сольного проєкту Антон розпочав ще у 2021 році, однак її довелося відкласти через повномасштабне вторгнення Росії в Україну.
  • Однак, вже у червні цього року Савлєпов увірвався в шоубізнес з музичною поп-R&B новинкою – "Розстебни". Саме з цього треку і розпочав свою роботу сольний проєкт SAVLEPOV.
  • Пісня розповідає про кохання, яке існує, допоки грає музика. За словами Антона, його творчість – інтимна фантазія, яка занурює у паралельний світ його наївних мрій.
  • Як зауважив артист, SAVLEPOV – це сайд-проєкт, тому не припинятиме свій творчий шлях як соліст гурту Quest Pistols.
Джерело матеріала
loader
loader