На Київщині підрядник "відремонтував" дитсадок на зайві 400 тис. грн. Подробиці справи
На Київщині підрядник "відремонтував" дитсадок на зайві 400 тис. грн. Подробиці справи

На Київщині підрядник "відремонтував" дитсадок на зайві 400 тис. грн. Подробиці справи

Правоохоронці повідомили про підозру в заволодінні майном та службовій недбалості підряднику та посадовцю. Вони завдали збитків на понад 400 тис. грн під час ремонту дитячого садочку в Обухівському районі Київщини.

Про це повідомили в пресслужбі Київської обласної прокуратури. Зловмисникам загрожує кримінальна відповідальність.

"За даними слідства, під час проведення поточного ремонту приміщення дитячого садочку – початкової школи в місті Українка підрядник умисно завищив вартість витрат на понад 400 тис. грн. По завершенню робіт він вніс недостовірні дані до актів виконаних робіт. У свою чергу інженер технагляду не забезпечив належним чином нагляд на об’єкті будівництва відповідно до вимог затвердженої проєктної документації та погодив звітну документацію", – уточнили в прокуратурі.

На цій підставі товариству зайво перераховано понад 400 тис. грн з бюджету міста. За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Обухівської окружної прокуратури директору товариства повідомлено про підозру  у заволодінні чужим майном та службовому підробленні, а інженеру з технанляду – у службовій недбалості.

Нагадаємо, у Київській області судитимуть підрядника, якого обвинувачують у заволодінні коштами під час робіт з будівництва укриття у Вишгороді. Загалом він "заробив" понад 350 тис. грн.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Київській області судитимуть підрядника, який "заробив" на ремонті укриттів у багатоповерхівках Бучі. Бюджету громади нанесено збитків на понад 500 тисяч гривень.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader