Укрпошта до Саміту миру випустила лімітований тираж марки
Укрпошта до Саміту миру випустила лімітований тираж марки

Укрпошта до Саміту миру випустила лімітований тираж марки

АТ «Укрпошта» до Саміту миру, що пройшов у Швейцарії 15-16 червня, випустило марку «Саміт миру для України. Summit on peace for Ukraine» з офіційною символікою заходу.

Про це повідомила пресслужба Укрпошти, передає Укрінформ.

«У межах глобального саміту миру, який пройшов у Швейцарії 15 та 16 червня, українська делегація представила ексклюзивну марку від Укрпошти «Саміт миру для України. Summit on peace for Ukraine». Випуск здійснено за участю Офісу Президента України в рамках проєкту «Власна марка», - йдеться в повідомленні.

Тираж маркового аркуша складає 843 примірники, що відповідає кількості днів повномасштабної війни в Україні станом на 15 червня.

Лімітований випуск тематичного поштового набору «Саміт миру для України. Summit on peace for Ukraine» за проєктом «Власна марка» містить марковий аркуш із 9 марок та художній конверт формату DL зі відбитком штемпеля «Шлях до миру. Path to Peace. Саміт миру для України. Summit on Peace for Ukraine. Київ – Бюргеншток. Kyiv – Bürgenstock».

Автори випуски - українські художники-графіки Сергій і Олександр Харуки.

Кількість комплектів – 500 шт. Ціна комплекту – 843,00 грн. Придбати набір можна онлайн на сайті Postmark та на електронних майданчиках Amazon та eBay.

Як повідомлялося, АТ «Укрпошта» випустило марку «Україно, вперед!» з нагоди кваліфікації нашої збірної з футболу до Євро-2024.

Джерело матеріала
loader
loader