Заміна воріт за за понад 17 млн гривень — ДСНС столиці проведуть тендер
Заміна воріт за за понад 17 млн гривень — ДСНС столиці проведуть тендер

Заміна воріт за за понад 17 млн гривень — ДСНС столиці проведуть тендер

Про це стало відомо з електронної системи публічних закупівель Prozorro. Фото: «Київщина 24/7».

Згідно з тендерної документації, заміну воріт проведуть для 8-ДПРЧ ГУ ДСНС України у м. Києві за адресою: м. Київ, пр-кт Голосіївський, 56; 9-ДПРЧ ГУ ДСНС України у м. Києві за адресою: м. Київ, пр-кт Перемоги, 69/1; 12-ДПРЧ ГУ ДСНС України у м. Києві за адресою: м. Київ, вул. Круглоуніверситетьська, 20/1; 14-ДПРЧ ГУ ДСНС України у м. Києві за адресою: м. Київ, вул. Нижньоюрківська, 5; 18-ДПРЧ ГУ ДСНС України у м. Києві за адресою: м. Київ, вул. Пшенична, 3; 19-ДПРЧ ГУ ДСНС України у м. Києві за адресою: м. Київ, вул. Кубанської України, 4а; Загону технічної служби ГУ ДСНС України у м. Києві за адресою: м. Київ, вул. Джона Маккейна, 11.

Очікувана вартість предмета закупівлі – 17 247 183 гривень. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – 29 червня 2024 року.

З метою підтвердження відповідності якості будівельних робіт учасник у складі тендерної пропозиції має надати чинний сертифікат на систему управління якістю, чинний сертифікат на систему екологічного управління та чинний сертифікат система управління охороною здоров’я та безпекою праці.

Крім того, учасник має надати дозвільні документи на виконання робіт підвищеної небезпеки. Зокрема:

  • монтаж, демонтаж, налагодження, технічне обслуговування, реконструкція машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки, а саме: Вантажопідіймальні крани і машини, підйомники для підіймання працівників; Устатковання напругою понад 1000В;
  • роботи, що виконуються на висоті понад 1,3 метра;
  • вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів;
  • нанесення лакофарбових покрить, ґрунтовок та шпакльовок на основі нітрофарб, полімерних композицій (поліхлорвінілових, епоксидних тощо);
  • монтаж, демонтаж та капітальний ремонт будинків, споруд, а також відновлення та зміцнення їх аварійних частин;
  • зварювальні, газополум’яні, а також наплавочні і паяльні роботи, що виконуються із застосуванням відкритого полум’я.

Зазначається, що у разі відсутності в учасника дозвільних документів, він має надати документи субпідрядної організації, яку він планує залучити на цей вид робіт.

Варто зазначити, що учасник повинен мати працівників потрібної кваліфікації: інженера з охорони праці (не менше одного), інженера проектувальника в частині кошторисної документації (не менше одного), виконавця робіт (не менше одного), не менше 10 робітників, що залучатимуться до виконання робіт, з них: з кваліфікацією електромонтерів не менше 3 розряду – не менше 2 працівників, електромонтажника з освітлення та освітлювальних силових мереж – не менше 1 працівника, маляра – не менше 1 працівника. А також учасник повинен надати довідку про досвід виконання аналогічних договорів та довідку про наявність обладнання та матеріально-технічної бази.

Раніше: Головне управління Нацполу в м. Києві оголосило тендер на ремонт санвузлів — виділять понад ₴3,6 млн

Джерело матеріала
loader
loader