Брат принцеси Діани зробив неймовірне відкриття на території фамільного маєтку
Брат принцеси Діани зробив неймовірне відкриття на території фамільного маєтку

Брат принцеси Діани зробив неймовірне відкриття на території фамільного маєтку

Чарльз Спенсер живе в Елторп-Гаусі, сімейному будинку Спенсерів у Нортгемптонширі. Він часто ділиться з шанувальниками історією маєтку.

Рідний брат принцеси Діани, Чарльз Спенсер у соціальних мережах публікує фотографії сімейних реліквій і вражаючі відеоролики про дику природу. Він також ніколи не перестає радувати шанувальників новинами, що відбуваються на території його великого сімейного маєтку Елторп-Гаус, повідомляє Hello.

У понеділок, 17 червня, Чарльз поділився доволі захопливим зображенням римського колодязя, побудованого понад тисячу років тому. Він виявив стародавню будову на прилеглій до будинку території.

"Розкопую 1600-річний римський колодязь в Елторпі і розумію, що він так само прекрасний, як будь-яка сучасна скульптура", — підписав знімок Спенсер. Поки що невідомо, чи будуть залучені археологи для вивчення такої давньої знахідки.

Історичний артефакт міг легко залишитися непоміченим, але він був винятковим і викликав активне обговорення серед послідовників Чарльза.

"Це надзвичайно красиво", — написав один із них. Інший жартівливо зазначив: "Обережно, у науково-фантастичному фільмі це обов'язково буде портал! Серйозно, ви маєте рацію, це красиво й інтригуюче".

Чим примітний Елторп-Гаус

Елторп — фамільний маєток графського роду Спенсерів у Нортгемптонширі, Велика Британія. Маєток є власністю родини Спенсерів з XVI століття, а точніше з 1522 року. Інтер'єри будинку прикрашені великою колекцією та антикваріату, яка зібрана родиною Спенсерів. На території колись була власна залізнична станція, яка діяла до 1960 року. Нині маєток належить Чарльзу, 9-му графу Спенсеру.

Маєток Елтроп-Гаус
Фото: Вiкiпедiя

Світової популярності він набув 1997 року — на території маєтку, на маленькому острові посеред озера, поховали Діану, принцесу Уельську, уроджену леді Діану Спенсер.

У графстві Нортгемптоншир любителі старовини часто знаходять історичні реліквії, зокрема й часів римської імперії. Це пов'язано з багатовіковою історією регіону. Відомо, що римляни 43 року проклали через місцевість дорогу Вотлінг-стріт і заснували низку поселень.

Раніше, 9 червня, Фокус писав про те, що брат принцеси Діани розлучається після 13 років шлюбу.

Джерело матеріала
loader