В Україні стартувало передзамовлення на Vivobook S 15 – перший ноутбук ASUS Copilot+ PC
В Україні стартувало передзамовлення на Vivobook S 15 – перший ноутбук ASUS Copilot+ PC

В Україні стартувало передзамовлення на Vivobook S 15 – перший ноутбук ASUS Copilot+ PC

В Україні відкрито передзамовлення на ноутбук ASUS Vivobook S 15 (S5507) ‒ перший комп’ютер Copilot+ PC нового покоління із найновішими інструментами штучного інтелекту Windows та ексклюзивним програмним забезпеченням від ASUS.

Вбудований у платформу Snapdragon X Elite модуль ШІ-обробки забезпечує прискорення функцій штучного інтелекту, а процесор Qualcomm Oryon демонструє новий рівень продуктивності та енергоефективності.

Оснащений акумулятором ємністю 70 Вт∙год, цей ноутбук може працювати автономно до 18 годин і швидко заряджатися практично від будь-якого адаптера живлення.

Розумний помічник.

Серед удосконалених функцій, що працюють на основі технологій штучного інтелекту наступного покоління, ноутбук може похвалитися ефектами Windows Studio і камерою Ai.

Sense з інфрачервоним сенсором.

Камера здатна розпізнавати присутність людини, завдяки чому з’явилася функція адаптивного затемнення екрана ‒ вона активується, коли користувач відводить погляд.

А функція адаптивного блокування автоматично блокує пристрій, коли користувач відходить від комп'ютера, і розблоковує його, коли той повертається.

Ефекти Windows Studio покращують освітлення й усувають шуми під час відеодзвінків, функція Live Captions в режимі реального часу генерує субтитри, а Cocreator дозволяє перетворювати власні ескізи на справжні витвори мистецтва.

Усі ці інноваційні технології спрямовані як на підвищення безпеки та конфіденційності, так і на розширення мультимедійних можливостей.

Стильний і елегантний За всіх цих характеристик Vivobook S 15 є дуже портативним ‒ товщиною всього 14,7 мм і вагою 1,42 кг.

Ноутбук має ультратонкий суцільнометалевий мінімалістичний корпус, який відрізняється не лише оригінальним дизайном, а й гарантує міцність пристрою.

Персоналізуйте RGB-підсвічування клавіатури: за допомогою функції Dynamic Lighting можна створювати приголомшливі ефекти, що відповідають вашій індивідуальності й настрою.

Окрема клавіша Copilot миттєво відкриває доступ до інструментів Windows, що працюють на основі ШІ, а великий інтелектуальний тачпад забезпечує легку навігацію та розширений робочий простір.

З легкістю керуйте різними завданнями ‒ від регулювання звуку до оптимізації яскравості екрана та відтворення відео ‒ за допомогою простих, інтуїтивно зрозумілих жестів.

Зображення і звук.

Приголомшливий дисплей Lumina OLED з роздільною здатністю 3K і частотою оновлення 120 Гц відтворює високоякісне зображення з реалістичними кольорами і надзвичайно високою деталізацією.

Низький рівень синього світла дбає про комфорт очей, а технологія OLED Care забезпечує довговічність екрана.

Надсучасний дисплей доповнює високоякісна аудіосистема, сертифікована Harman Kardon, з підтримкою багатовимірних ефектів Dolby Atmos.

Ноутбук оснащений широким набором інтерфейсних портів для будь-яких завдань ‒ це два порти USB4 з підтримкою функції швидкого заряджання, два USB 3.2 Gen 1 Type-A, вихід HDMI 2.1, картридер microSD, комбінований аудіороз’єм.

Бездротовий модуль стандарту Wi-Fi 7 забезпечує швидкість передачі даних до 5,8 Гбіт/с ‒ це майже у п’ять разів швидше в порівнянні з Wi-Fi 6.

Вихід нового Vivobook S 15 став значним кроком уперед у сфері сучасних функцій на основі штучного інтелекту.

Створений у співпраці з такими гігантами індустрії, як Microsoft і Qualcomm Technologies, він є важливим етапом на шляху до технічного прогресу і підтверджує відданість ASUS безкомпромісним інноваціям.

Vivobook S 15 (S5507), оснащений процесором Qualcomm Snapdragon X Elite, 32 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5X і SSD місткістю 1 ТБ, надійде в продаж в Україні на початку липня за ціною 67 999 гривень.

Попереднє замовлення вже стартувало в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна.

Джерело матеріала
loader
loader