Ексдружина принца Ендрю Cара Фергюсон відповіла на чутки про їхнє можливе возз'єднання
Ексдружина принца Ендрю Cара Фергюсон відповіла на чутки про їхнє можливе возз'єднання

Ексдружина принца Ендрю Cара Фергюсон відповіла на чутки про їхнє можливе возз'єднання

Герцогиня Йоркська Сара Фергюсон відкинула можливість вдруге вийти заміж за принца Ендрю. Понад десять років ЗМІ та близьке оточення родини передбачали, що колишня пара дасть одне одному шанс і знову піде під вінець, проте Фергюсон запевняє, що це не так. У бесіді з журналістами The Daily Mail письменниця зазначила, що експодружжя "щасливе у тому вигляді, в якому вони є зараз".

- Мене постійно запитують [про те, чи вони знову одружуватимуться]. Ми задоволені тим, що є зараз, дякую, - заявила герцогиня.

Принц Ендрю і герцогиня Сара Фергюсон пов'язали себе шлюбом в липні 1986 року, а через десять років розлучилися. Їхні стосунки не схожі на жодну іншу розлучену пару королівської родини. Майже через 20 років герцог і герцогиня Йоркські продовжують жити разом у Королівському будиночку у Віндзорі і часто з'являються в компанії одне одного на публічних церемоніях та заходах сім'ї.

У 2021 році в інтерв'ю The Telegraph Фергюсон уточнила: "Все, що я можу сказати, - це те, що ми щасливі з тим, як ми живемо зараз". Минулого року в шоу Loose Women вона також заявила, що колишнє подружжя "непохитне" у своєму відношенні.

- У минулому ми були спільними батьками, а тепер ми стали спільними бабусею та дідусем. Це щастя – проводити час з усією родиною, – запевнила Сара.

У Фергюсон, відомої як Фергі, і принца Ендрю є двоє дітей: 35-річна принцеса Беатріс і 34-річна принцеса Євгенія. У червні минулого року герцогиня Йоркська перенесла операцію з видалення ракової пухлини у грудях, а через пів року їй діагностували рак шкіри.

Джерело матеріала
loader