На медіасервісі Megogo покажуть соціально важливе реаліті-шоу «Людина зі шрамом. Перевтілення»
На медіасервісі Megogo покажуть соціально важливе реаліті-шоу «Людина зі шрамом. Перевтілення»

На медіасервісі Megogo покажуть соціально важливе реаліті-шоу «Людина зі шрамом. Перевтілення»

Глядачі побачать 10 історій перевтілення, як шрами перетворюються на унікальні татуювання та повертають героям віру й впевненість у себе. Ведучою проєкту стала реп-виконавиця alyona alyona.

На медіасервісі Megogo 18 червня відбулася прем'єра соціально важливого реаліті-шоу «Людина зі шрамом. Перевтілення», учасниками якого стали українці, що отримали шрами у цивільному житті або під час оборони України протягом повномасштабного російського вторгнення. Про це повідомила пресслужба платформи.

У межах проєкту покажуть 10 історій перевтілення, як шрами перетворюються на унікальні татуювання та повертають героям віру й впевненість у себе. Ведучою стала реп-виконавиця alyona alyona. 

«Для мене було великою честю взяти участь у проєкті "Людина зі шрамом. Перевтілення" і доторкнутись до кожної  історії. Дізнатись так багато про героїв, про різні долі. Усвідомити ще більше, наскільки цінним є людське життя і наскільки різними можуть бути комплекси у людей, навіть коли, на перший погляд, їх немає. Також, дуже цінно було доторкнутись до мистецтва, тому що татуювання — це мистецтво, і тату майстри — це митці. Робота зі шрамами набагато важча, ніж робота зі шкірою без, і я у захваті від того, що ці митці зробили. На знімальному майданчику були і посмішки, і сльози. Завжди все було щиро, і я отримала неймовірне задоволення спілкуючись з кожним героєм проєкту», — прокоментувала вона. 

У першому епізоді вже розповіли про військовослужбовця Віталія Борчука, який під час бойових дій на запорізькому напрямку зазнав серйозних поранень, що залишили шрами на його тілі. Завдяки наполегливості та старанням, він подолав труднощі та повернувся до повноцінного життя. Нині захисник проходить реабілітацію в Superhumans Center.

Зйомки шоу відбувалися у травні 2024 року в Києві. Ідея та реалізація «Людини зі шрамом» належить компанії Heroes Formats, провідному лейблу United Heroes Group, який спеціалізується на розробці та виробництві оригінальних телевізійних форматів.

Нові епізоди проєкту виходитимуть щотижня на медіасервісі Megogo в розділі «Шоу» та на YouTube-каналі.

Фото: Megogo

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Джерело матеріала
loader
loader