У Львівському ТЦК пояснили, чому затримували водія міжміської маршрутки
У Львівському ТЦК пояснили, чому затримували водія міжміської маршрутки

У Львівському ТЦК пояснили, чому затримували водія міжміської маршрутки

У Львівському територіальному центрі комплектації і соціальної підтримки пояснили, чому затримували водія маршрутки "Львів-Тернопіль".

Інформацію про інцидент пресслужба ТЦК виклала в Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

"У соціальних мережах поширюються відео, на якому громадяни блокують рух на трасі H02 поблизу села Струтин через те, що водія забрали ТЦК. Інформуємо: поліція зупинила автобус, який рухався за маршрутом Тернопіль - Львів. Оскільки у водія були відсутні військово-облікові документи, його запросили у Золочівський РТЦК та СП", - йдеться у повідомленні.

В ТЦК зазначили, що водію вручили повістку на оновлення облікових даних і через кількадесят хвилин повернули його до автобуса. Відтак автобус продовжив рух.

"Наголошуємо, що в салоні автобуса був ще один водій, тож відсутність першого не впливала на можливість маршрутки продовжити рух... Однак пасажири чомусь вирішили вийти назовні і на певний час заблокувати трасу", - зауважили в терцентрі.

Там також нагадали, що кожен військовозобов’язанийгромадянин повинен носити з собою військово-облікові документи. Відсутність документів є підставою для доставлення громадянина до найближчого РТЦК та СП для з'ясування обставин. Водії маршрутних автобусів жодним чином не можуть бути винятками у цьому питанні.

Як повідомляв Укрінформ, електронний військово-обліковий документ вже доступний у мобільному застосунку "Резерв+".

Джерело матеріала
loader
loader