Помер єдиний спадкоємець модельєра В'ячеслава Зайцева
Помер єдиний спадкоємець модельєра В'ячеслава Зайцева

Помер єдиний спадкоємець модельєра В'ячеслава Зайцева

Єгор Зайцев пережив батька В'ячеслава Зайцева на рік. В’ячеслав Зайцев помер у віці 85 років 30 травня 2023 року. Відомо, що у модельєра була хвороба Паркінсона, однак помер він від внутрішньої кровотечі.

У віці 64 роки помер єдиний син першого радянського кутюр'є В'ячеслав Зайцева, Єгор — російський модельєр, художник, графік, а з 2019 року генеральний директор Московського дому моди Slava Zaitsev. Подія трапилася вчора, 19 червня, пишуть російські ЗМІ.

Відомо, що причиною смерті сина Слави Зайцева був рак товстої кишки з метастазами в печінці та легенях. За інформацію наближених до родини Зайцева людей, останні місяці Єгор дуже мучився. Зазначалося, що єдиного сина відомого кутюр'є госпіталізували у важкому стані до палати інтенсивної терапії однієї зі московських клінік.

Єгор Зайцев
Фото: 24smi.org

Варто відзначити, що ще у лютому 2024 року Єгора Зайцева госпіталізували з анемією. Тоді модельєру зробили переливання крові. Вже в червні модельєр знову потрапив в лікарню, тоді вже у модельєра крім важкої анемії у нього виявили пухлину в кишківнику, цироз печінки, проблему з легенями, рідину в черевній порожнині та порушення згортання крові. Лікарі боролися за його життя, але сукупність хвороб спричинила смерть.

Відомо, що у модельєра залишилася єдина спадкоємиця Марія, був також пішла слідами дідуся та батька і закінчила факультет мистецтва у Лабораторії моди.

Єгор Зайцев з донькою
Фото: 24smi.org

Нагадаємо, раніше ми писали, що помер знаменитий російський модельєр Валентин Юдашкін.

Крім цього, Фокус писав,в Росії помер відомий модельєр В'ячеслав Зайцев.

Джерело матеріала
loader