"Погляньте, як він змінив риторику": експерт сказав, що буде, якщо Трамп виграє вибори
"Погляньте, як він змінив риторику": експерт сказав, що буде, якщо Трамп виграє вибори

"Погляньте, як він змінив риторику": експерт сказав, що буде, якщо Трамп виграє вибори

На це зокрема звернув увагу відомий американський політолог Раміз Юнус, пише Politeka.net.

Так, відповідаючи на запитання, чи Трамп у разі своєї перемоги на виборах дотримуватиметься підписаних Байденом угод, Юнус відповів ствердно.

«А куди він подінеться? Подивіться, як він змінив свою риторику під час своєї виборчої кампанії. Що він казав півроку тому рік тому на тему України. Подивіться, що він говорить зараз, що почав говорити спікер Джонсон. Вони розуміють, що на цій темі вже інших варіантів немає», - наголосив Юнус в інтерв'ю, опублікованому на YouTube-каналі "Сейчас" .

Політолог також повідомив, що у команді Трампа ламають голову над тим, що робити з віце-президентом та як посилити свої позиції на виборах.

«А єдине посилення – це Ніккі Хейлі, друг України. А вона йому в рота не дивитиметься. Я вже не говорю про нижню палату Конгресу, де всі там йому в рот не дивляться від того, що мають корпоративні інтереси. Вони захищають його у питаннях імпічменту, суду, але вони не його захищають, а себе, партію – це корпоративні інтереси. А корпоративні інтереси також кажуть, що треба захищати Україну», - запевнив політолог.

Юнус наголосив, що якщо Трамп раптом заявить, що він не хоче підтримувати Україну, йому доведеться мати справу і з нижньою палатою Конгресу, і верхньою.

«Йому це треба? У нього що, інших проблем нема? А вибори треба ще виграти…», - каже Юнус, додавши, що всі рішення, які приймаються президентом США, є результатом консультацій з істеблішментом.

Останні новини України:

Раніше Politeka.net писала, що з росією Трамп, на відміну від Байдена, церемонитися не буде.

Нова вісь тиранії: як насправді вплине на Україну візит Путіна до КНДР.

Хто може замінити Ріші Сунака: у пошуках нового лідера консерваторів.

Теги за темою
Джо Байден Дональд Трамп вибори вибори в США
Джерело матеріала
loader
loader