Росія вночі атакувала енергооб’єкти, є пошкодження в 4 областях
Росія вночі атакувала енергооб’єкти, є пошкодження в 4 областях

Росія вночі атакувала енергооб’єкти, є пошкодження в 4 областях

В ніч на 20 червня внаслідок атаки росіян пошкоджень зазнали об’єкти цивільної енергетичної інфраструктури у чотирьох областях України. Про це повідомило Укренерго

- Пошкоджене обладнання об’єктів енергетичної інфраструктури у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій, Київській областях. Наслідки уточнюються, – наголосили в Укренерго.

За даними Повітряних сил України, основний напрямок удару – Схід України, зокрема Дніпропетровщина.

Про пошкодження об’єкту критичної інфраструктури на Вінничині вже повідомив глава Вінницької ОВА Сергія Борзова. За його даними, постраждалих  немає. На місці проводяться заходи для ліквідації наслідків.

Даних від глав інших областей щодо вражень об’єктів критичної інфраструктури немає. Проте в КМВА повідомляли про атаки російських дронів. За попередніми даними, всі БпЛА збиті.

  • 20 червня  у всіх регіонах України діють графіки відключення світла діють по всій Україні з 00:00 до 24:00. Причина - високий рівень споживання через спеку та робочі дні.
  • 6 червня голова Укренерго Володимир Кудрицький озвучив свій прогноз, згідно з яким до кінця липня графіки відключень світла діятимуть щодня щонайменше з 11.00 до 23.00.
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader