В Одесі чоловік протягнув на капоті військових із ТЦК: його оголосили в розшук
В Одесі чоловік протягнув на капоті військових із ТЦК: його оголосили в розшук

В Одесі чоловік протягнув на капоті військових із ТЦК: його оголосили в розшук

В Одесі на блокпосту чоловік "протягнув" двох військовослужбовців із ТЦК на капоті автомобіля на значну відстань. Внаслідок цього один із них отримав травму голови.

Зловмисника оголосили в розшук. Про це повідомляє Одеський обласний ТЦК та СП. Так, інцидент стався 20 червня в Приморському районі Одеси.

"Через агресивну поведінку водія на блокпосту постраждали двоє військовослужбовців, які інформували цивільне населення", – йдеться в повідомленні.

Водій, втікаючи від блокпосту, протягнув двох військових на капоті автомобіля на значну відстань, внаслідок чого один із них отримав травму голови. Постраждалим було надано необхідну медичну допомогу.

Поліція оголосила розшук водія. Постраждалі військовослужбовці надали свідчення, щоб сприяти швидкому притягненню порушника до відповідальності.

"Керівництво Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки контролює дану ситуацію. Особи, які здійснюють протиправні дії щодо українських військових, будуть притягнуті до відповідальності відповідно до законодавства України", – додали у пресслужбі.

Нагадаємо, на Львівщині напали на співробітника територіального центру комплектування та соціальної підтримки та завдали йому травм. Інцидент стався у понеділок, 17 червня в місті Яворів.

В Одесі сталася бійка між співробітниками ТЦК та медиками швидкої допомоги. Бригада фельдшерів прибула на виклик до ТЦК, де їх замкнули всередині військові, які вирішили негайно мобілізувати медиків до армії.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader