Квитки на концерти Джастіна Тімберлейка впали в ціні після його арешту
Квитки на концерти Джастіна Тімберлейка впали в ціні після його арешту

Квитки на концерти Джастіна Тімберлейка впали в ціні після його арешту

Після того, як вийшов із поліцейської дільниці, співак насамперед вибачився перед своєю командою.

Арешт Джастіна Тімберлейка за водіння в нетверезому стані в Гемптоні обернувся для співака не тільки репутаційними втратами, а й вдарив по його творчості та фінансах. Квитки на тур артиста Forget Tomorrow були знижені до $11, пише The Sun. Така ціна встановлена на один із виступів зірки в Пенсільванії 4 липня.

Згідно з інформацією на сайті перепродажу Seatgeek, квитки на місця у верхній правій частині стадіону "Хершипарк" коштують від $16 до $19. Інші квитки на шоу Джастіна також можна придбати в роздрібному продажі Ticketmaster, хоча їхня ціна набагато вища — $55.

Незважаючи на проблеми із законом, Джастін пообіцяв, що продовжить свій тур. Цього тижня відбудуться два його концерти в Чикаго. 21 і 22 червня він виступає в United Center, а наступного тижня вирушить у Медісон-Сквер-Гарден у Нью-Йорку.

Журналісти дізналися, що Тімберлейк вибачився перед своєю гастрольною командою під час тривалої телеконференції після того, як його арешт викликав побоювання, що майбутні концерти буде скасовано. Це сталося відразу після того, як його випустили з відділку без застави. Він поводився як "дуже солідний лідер" і справив враження на співробітників, "володіючи" ситуацією.

"Він подбав про те, щоб цей арешт не спричинив напруги в команді. Він реагував як бос, як людина, яка контролює все, сказав інсайдер. Джерело додало, що співак був "у відмінному настрої" і "з широкою посмішкою говорив усім, що йому дуже шкода". Потім він зізнався своїй команді, що "йому не слід було цього робити".

Тур Тімберлейка розписаний до грудня

"Ми на 110 відсотків мотивовані залишити все позаду і влаштувати кілька фантастичних шоу. Він відповідальний хлопець, який припустився помилки", — заявив координатор його туру.

Незважаючи на оптимізм артиста, інсайдери побоюються, що труднощі в турі в поєднанні з відсутністю комерційного успіху останнього альбому "Everything I Thought I Was" важко тиснуть на Джастіна. "Selfish", перший сингл з його шостого альбому, випустили в січні, він посів лише 19-те місце в чарті Billboard Hot 100.

"Він відчував сильний тиск, пов'язаний із необхідністю конкурувати з такими гастролюючими гігантами, як Бейонсе і Тейлор Свіфт, і його тур порівняно з цим майже не продавався", — кажуть люди з оточення зірки.

Тімберлейк має постати перед судом 26 липня — того ж дня, коли має розпочатися його етап туру Польщею.

Раніше Фокус писав, що дружина Джастіна Джесіка Біл на тлі скандалу навколо чоловіка з'явилася з новою зачіскою.

Теги за темою
Скандал арешт
Джерело матеріала