Чотири налаштування iPhone лише заважають йому працювати на повну: які варто відключити
Чотири налаштування iPhone лише заважають йому працювати на повну: які варто відключити

Чотири налаштування iPhone лише заважають йому працювати на повну: які варто відключити

iPhone займає особливе місце на ринку завдяки своїй продуктивності, надійності та інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу. Проте навіть найкращі технології не застраховані від гальмування.

Іноді смартфон може працювати повільніше через накопичення кешу, візуальні ефекти, застаріле програмне забезпечення або навіть через деякі налаштування за замовчуванням. She Finds розповів, які з них варто відключити, щоб покращити роботу свого iPhone.

На пристроях попередньо встановлено налаштування, які можуть уповільнювати їхню роботу. Крім того, деякі з них споживають значну кількість заряду акумулятора.

Режим низького енергоспоживання

Режим економії енергії може допомогти вам заощадити заряд батареї в ситуаціях, коли немає можливості підзарядити телефон. Однак, якщо ця функція ввімкнена постійно, то вона буде гальмувати роботу пристрою та обмежувати візуальні ефекти, фонове оновлення програм, перегляд відео тощо.

Чотири налаштування iPhone лише заважають йому працювати на повну: які варто відключити

Яскравість

Чим яскравіший екран телефону, тим більше енергії споживає акумулятор. Як наслідок, це також призводить до більш сповільненої роботи iPhone. Тому якщо ви хочете оптимізувати роботу пристрою, то варто зменшувати яскравість екрана ввечері або тоді, коли ви не перебуваєте на сонці.

Функція вдосконалення продуктів Apple

Компанія Apple за замовченням використовує ваші дані, щоб дізнатися, як вона може покращити свої продукти. Однак вона робить це коштом заряду акумулятора, тож щоб пристрій працював довше і швидше, варто вимкнути цю функцію.

Це можна зробити в налаштуваннях. Зайдіть у "Конфіденційність" – "Служби геолокації" – "Системні служби" – та в розділі "Удосконалення продукту" встановіть у неактивне положення всі перемикачі.

Витяг нових даних

Щоб ви якнайшвидше отримували електронні листи за замовченням система оновлює пошту щосекунди. Ця функція може бути доволі зручною, якщо ви часто отримуєте важливі повідомлення, але вона значно споживає заряд батареї.

В налаштуваннях зайдіть в "Пошта" й виберіть пункт "Облікові записи" – "Витяг нових даних". Там виберіть відповідний параметр, щоб ваша електронна пошта оновлювалася лише тоді, коли ви натискаєте "Повідомлення". В результаті ви будете на кілька секунд довше чекати на лист, але загалом телефон працюватиме швидше.

Раніше OBOZ.UA розповідав про перші деталі щодо iPhone 17.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader