Світ Fallen Aces затягне вас надовго: вийшов 1-й епізод детективу у стилі нуар, пропустити – не можна
Світ Fallen Aces затягне вас надовго: вийшов 1-й епізод детективу у стилі нуар, пропустити – не можна

Світ Fallen Aces затягне вас надовго: вийшов 1-й епізод детективу у стилі нуар, пропустити – не можна

Детективний симулятор Fallen Aces від New Blood Interactive вже побачив світ! Тепер ви можете зануритися в цей нуарний світ лише за 10 доларів, а ми, у свою чергу, детальніше розповімо про цю гру. Поки що Fallen Aces пропонує гравцям пройти перші два із п'яти рівнів вступного епізоду.

На думку Енді Чока з PCG, Fallen Aces виглядає як Condemned: Crime Origins, змішаний із коміксами Діка Трейсі. Візуальний стиль гри, натхненний поп-артом 30-х років, створює неповторну атмосферу, а кат-сцени у стилі коміксів нагадують культовий Max Payne.

Світ Fallen Aces затягне вас надовго: вийшов 1-й епізод детективу у стилі нуар, пропустити – не можна - Фото 1

Озвучення персонажів тут також на висоті – це наймасштабніша робота, яку New Blood вклала в одну зі своїх ігор, і персонажі класичного нуару вже встигли завоювати серця гравців.

Рівні гри, за словами гравців, приголомшливі, вони створюють відчуття реальності, як у Thief чи Dishonored. Перша місія проходить у багатоповерховому житловому будинку та прилеглих міських кварталах, де можна знайти приховані магазини коміксів та провести розбирання у пончиковій.

Друга місія нагадує верф із Thief 2 з поділом на дві частини піднятим мостом.

У грі завжди є кілька шляхів для обходу ворогів та перешкод. Наприклад, можна використовувати степлер для натискання кнопки через вікно або пробратися через гавань на гондолі. Бої від першої особи – це справжня знахідка: удари, навіси та апперкот залежать від того, як довго ви готуєте атаку і в якому напрямку рухаєтеся. Цікаво, що гра дозволяє проходити рівні без убивств , залишаючи ворогів у несвідомому стані.

Світ Fallen Aces затягне вас надовго: вийшов 1-й епізод детективу у стилі нуар, пропустити – не можна - Фото 2

Взаємодія з оточенням додає грі додатковий шарм. Ви можете піднімати та кидати будь-які предмети, чи то банани, які можна з'їсти для відновлення здоров'я, чи їхню шкірку, яка змусить ворогів послизнутися.

Важливо відзначити, що Fallen Aces дорожчатиме в міру додавання нових епізодів. Поточна ціна в 10 доларів включає перший епізод, і це справжній подарунок для тих, хто придбає гру зараз. Стартовий розпродаж триватиме до 21 червня, після чого ціна підніметься до 13 доларів.

Читайте на тему: 7 800 грн за масочку для сну: ремейк "Gothic" ще не вийшов, а "ексклюзивне" видання вже продають

Також нам стало відомо, що про Стародавній Рим стануть реальністю: Ubisoft розкрили подробиці Anno 117: Pax Romana

Джерело матеріала
loader
loader