Продюсер "Піратів Карибського моря" зробив несподіване зізнання про Джонні Деппа
Продюсер "Піратів Карибського моря" зробив несподіване зізнання про Джонні Деппа

Продюсер "Піратів Карибського моря" зробив несподіване зізнання про Джонні Деппа

Розмови про те, хто замінить Джонні Деппа в новій частині "Піратів", ходять давно. Однак кращого за нього немає нікого, впевнений Террі Россі, сценарист і продюсер франшизи.

Сценарист і продюсер франшизи "Пірати Карибського моря" Террі Россіо готовий без вагань повернути на знімальний майданчик Джонні Деппа в ролі капітана Джека Горобця в шостій частині, незважаючи на звинувачення актора в жорстокому поводженні та алкоголізмі, а також скасування в Голлівуді. Після того як актор виграв суд про наклеп проти своєї колишньої дружини Ембер Герд і очистив свою репутацію, Россіо "зустріне його з розпростертими обіймами". Про це продюсер заявив у коментарі Daily Mail.

"Джонні улюблений. Я б навіть не сумнівався у виборі Джонні Деппа. Джонні Депп — не проблема. Питання в тому, чи є гідна історія? Сценарій хороший? Чи можна його добре спрямувати? Чи можна розібратися з фінансами? Це проблеми. Ця проблема не має нічого спільного з Джонні", — запевнив він, додавши, що в "Піратах Карибського моря" Деппа "не скасовували.

Під час прем'єри свого нового фільму "Протокол 7" Россіо зазначив, що студії Disney потрібно не тільки зробити все можливе, щоб повернути Джонні, а й подумати над поверненням основного акторського складу з першої картини франшизи під назвою "Скриня мерця":

"Очевидно, що найкращим піратським фільмом, на мій погляд, і моя суперечлива думка, було б повернення всіх. Я б повернув Джонні. Я б повернув Гора Вербінські. Я б повернув Джеффрі Раша. Я б повернув Орландо (Блума), (Кевіна) Макнілі та Кіру (Найтлі). Це найкращий піратський фільм. Чому ні? Ми були в захваті першого разу. Давай зробимо це знову. Якби це був я, я б зробив саме це, чому б і ні? І це те, чого хочуть фанати".

Депп полюбився глядачам у ролі навіженого ватажка піратів

На запитання, як далеко зайшли боси Disney у своїх планах відродження, Россіо відповів:

"О боже, у мене немає жодної інсайдерської інформації. Вибачте, я не можу сказати".

Але потім він зазначив, що перезавантаженню, ймовірно, перешкоджатимуть й інші чинники, і що іноді на створення бажаних фільмів може піти понад 10 років.

"Наприклад, фільм про Індіану Джонса був таким. Усі цього хотіли, але знадобилося 15-16 років, щоб це сталося. Є багато сил, які вступають у гру з погляду... розкладу, доступності, фінансів, творчого контролю, розташування студії, планет, які повинні збігатися в будь-якому фільмі. Це диво, коли щось вдається зробити", — пояснив Россіо.

Минулого року інший продюсер франшизи Джеррі Брукгаймер говорив про свою надію повернути Деппа в ролі Горобця, але так і не підтвердив, що Disney візьме участь у проекті.

Чи повернеться Депп у франшизу — питання риторичне. Після того як у Disney розірвали з ним контракт після скандального позову Ембер Герд, актор заявив, що більше ніколи не працюватиме з цією студією. ЗМІ писали про те, що творці фільму готові були заплатити Деппу $300 мільйонів, однак навіть це не розтопило образу Джонні.

Раніше Фокус писав, що вчені розгадали таємницю Чорної бороди і його затонулого судна.

Джерело матеріала
loader
loader