Прикордонники знайшли в кущах трьох підлітків: вони зробили несподіване зізнання
Прикордонники знайшли в кущах трьох підлітків: вони зробили несподіване зізнання

Прикордонники знайшли в кущах трьох підлітків: вони зробили несподіване зізнання

Троє неповнолітніх хлопців спробували зробити "бізнес", але попалися на гарячому. Їхніх "клієнтів" перехопили за 450 метрів до кордону.

На Закарпатті викрили трьох підлітків, які сховались у кущах та чекали на групу ухилянтів. Деталями інцидент 21 червня поділились у Державній прикордонній службі України.

Прикордонники зупинили за 450 метрів до кордону мікроавтобус Mercedes-Benz Vito. У машині окрім водія, який є місцевим мешканцем, виявили вісім чоловіків. Серед них були двоє закарпатців, двоє жителів Полтавської області, двоє жителів Київщини та чоловіки з Харківської й Львівської областей.

Усі пасажири, як з’ясувалося, планували незаконно виїхати в Угорщину. За свою втечу кожен з них заплатив 8-11 тисяч доларів.

Також поблизу кордону, у чагарнику на березі Тиси прикордонники знайшли трьох підлітків. Неповнолітні хлопці мали гумові човни та ховались у кущах, чекаючи на своїх "клієнтів".

Підлітки обіцяли ухилянтам, що нададуть човни та покажуть, як перетнути кордон. Втеча провалилась, а проти усіх затриманих склали протоколи про адмінправопорушення.

"Наразі оперативники загону ретельно вивчають деталі організації незаконного переправлення осіб через державний кордон та встановлюють коло причетних осіб. Щодо виявлення у діях водія ознак злочину передбаченого ст. 332 ККУ прикордонники направили повідомлення співробітникам Нацполіції", — додали у ДПСУ.

Нагадаємо, голова МВС Ігор Клименко розповів, скільки українців щодня затримують неподалік кордону. З його слів, тих, хто втік, найімовірніше, "ніхто повертати не буде".

В Україні засудили чоловіка, який мобілізувався та був прийнятий на службу як кулеметник, але "зник" на два роки.

Теги за темою
прикордонники
Джерело матеріала
loader