У Києві проведуть безоплатні екскурсії Подолом
У Києві проведуть безоплатні екскурсії Подолом

У Києві проведуть безоплатні екскурсії Подолом

Управління туризму та промоцій КМДА і Київський центр розвитку туризму підготували для містян та гостей столиці три безоплатні екскурсійні прогулянки, серед яких – один новий маршрут старовинним Подільським районом. Екскурсійні маршрути розроблені відповідно до умов воєнного стану, тому в разі оголошення повітряної тривоги всі учасники екскурсії зможуть пройти в укриття, що розташовані неподалік, інформує Офіційний портал Києва.

Заходи відбудуться в суботу та неділю. Місця зустрічей вказані в реєстраційних анкетах.

Екскурсія «Таємниці града Володимира», під час якої учасники дізнаються про розбудову Києва та будівництво оборонних споруд князем Володимиром, а також про зведення першого кам’яного храму Київської держави – Десятинної церкви.

Дата та час: 22 червня, субота, 17:30.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/FYRTAiPyfpXPaStLA.

Екскурсія «Київ незламний» ознайомить учасників з історією воєнного Києва: з часів Другої світової війни і до повномасштабного вторгнення.

Дата та час: 23 червня, неділя, 11:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/cvLHPdA4araN42sd8.

Екскурсія «Старим Подолом», де під час прогулянки знаменитою вулицею Петра Сагайдачного учасники довідаються, як змінювався Поділ від початку розбудови до сьогодення, ознайомляться з унікальними архітектурними об’єктами, серед яких – Аптека-музей (найстаріший будинок Києва), Києво-Могилянська академія (заснована 400 років тому) та старовинні храми.

Дата та час: 23 червня, неділя, 17:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/GsEWehngRCvBEUWb9.

Реєстрація на екскурсії – обов’язкова, кількість місць обмежена. Учасники отримають підтвердження реєстрації повідомленням на електронну пошту та телефонним дзвінком.

Раніше повідомлялось, що у Києві безкоштовні екскурсії поповнились маршрутами на Святошин та Голосіїв.

Популярні новини зараз
У Києві відновили мініскульптуру “Гелікоптер Сікорського” проєкту “Шукай!” ВРП звільнила суддю Макарівського суду Олексія Тандира, який збив насмерть нацгвардійця на блокпосту в Києві Правоохоронці відшукали чоловіка, який розвісив на паркані гімназії радянські прапорці та вимпели Став відомий рейтинг найсильніших та найслабших шкіл Києва за результатами НМТ 2023
Показати ще
Джерело матеріала
loader
loader