До комюніке Саміту миру приєдналася ще одна країна
До комюніке Саміту миру приєдналася ще одна країна

До комюніке Саміту миру приєдналася ще одна країна

Малаві приєдналася до комюніке за підсумками Саміту світу у Швейцарії. Наразі кількість підписантів документа збільшилася до 88. Про це повідомляє президент України Володимир Зеленський у Twitter.

- Ще одна африканська країна, Малаві, приєдналася сьогодні до першого підсумкового комюніку саміту світу, - написав Зеленський. - Число миролюбних держав, які приєднуються до глобальних зусиль щодо відновлення правопорядку на основі Статуту ООН, зростає.

Зеленський наголосив, що Україна продовжує роботу над втіленням формули світу в життя та посиленням підтримки комюніке саміту світу, а також над досягненням справедливого світу для України.

  • 22 червня Барбадос та Республіка Маршаллові Острови приєдналися до спільного комюніку Глобального саміту світу, який пройшов у Швейцарії.
  • За підсумками саміту світу, що пройшов 16-18 червня, країни та організації, які брали участь, підписали підсумкове комюніке. Документ, зокрема, передбачає необхідність контролю України над Запорізькою атомною електростанцією та обміну полоненими всіх на всіх. Минулого тижня до комюніку саміту світу приєдналися ще шість підписантів.
Теги за темою
Володимир Зеленський
Джерело матеріала
loader
loader