Шон Пенн прокоментував старі чутки про сімейну сварку з Мадонною
Шон Пенн прокоментував старі чутки про сімейну сварку з Мадонною

Шон Пенн прокоментував старі чутки про сімейну сварку з Мадонною

Шон Пенн поділився, що під час шлюбу зі співачкою Мадонною до них у будинок увірвався спецназ. Актор і співачка зараз підтримують дружні стосунки.

Знаменитий американський актор Шон Пеннукотре спростував дикі чутки про те, що він фізично образив свою колишню дружину Мадонну. 22 червня в інтерв'ю New York Times він заявив, що кохає співачку, у них зараз хороші стосунки.

Під час їхнього бурхливого шлюбу в 1980-х роках спливли сенсаційні заяви про те, що в одному випадку він прив'язав її до стільця, а в іншому вдарив її бейсбольною битою. І Мадонна, і Шон категорично заперечували, що він коли-небудь застосовував до неї насильство, і вона навіть давала свідчення від його імені в позові про наклеп з приводу звинувачень.

Шон Пенн і Мадонна, 1986 рік
Фото: Getty Images

Тепер 63-річний Шон знову прояснив ситуацію з цього питання, визнавши, що одна з їхніх сімейних сварок призвела до того, що до їхнього будинку прибула група спецназу. Мадонна нібито зателефонувала в поліцію, сказавши, що вона занепокоєна наявністю в будинку зброї, а потім у приміщення увірвався спецназ, розбив вікна і надів на Шона "наручники". "До мене додому прийшла чортова команда спецназу. Я сказав: "Я не вийду. Я закінчу сніданок". Наступне, що я побачив, це те, що по всьому будинку розбили вікна, і вони увійшли", — згадував Шон у новому інтерв'ю Морін Дауд.

Шон Пенн, Мадонна, 1986 рік
Фото: Getty Images

Шон і Мадонна одружилися 1985 року, проживши два роки, співачка подала на розлучення 1987 року. Пізніше вони помирилися, але ненадовго: 1989 року поп-діва назавжди покинула його.

Серед представників шоу-бізнесу ходили чутки про те, що Пенн "зв'язав її, як індичку", але актор, як і багато років тому, зараз заперечує це.

"По-перше, я не знав, що означає "пов'язаний". Провівши "прекрасну ніч" зі своєю подругою, я прокинувся наступного ранку, вийшов закурити і виявив, що дівчина "дивиться на мене так, ніби я вбив її собаку", і запитує "про це побиття Мадонни в голову бейсбольною битою. Я поняття не мав, про що, чорт забирай, вона говорила", — розповів Шон.

Тепер він і Мадонна підтримують дружні стосунки. "Виявляється, набагато швидше можна відновити дружбу після розлучення, якщо в шлюбі немає дітей", — поділився Пенн.

Шон Пенн із Мадонною, 2016 рік
Фото: Getty Images

Нагадаємо, 14 вересня 2023 року повідомлялося, що Шон Пенн хотів переплавити свій "Оскар" на кулі для ЗСУ. Актор заявив, що дуже переживає за Україну.

Теги за темою
Скандал співачка актор
Джерело матеріала
loader