Супер-флеш: мобільний блок живлення OnePlus потужністю 100 Вт зарядить смартфон і ноутбук
Супер-флеш: мобільний блок живлення OnePlus потужністю 100 Вт зарядить смартфон і ноутбук

Супер-флеш: мобільний блок живлення OnePlus потужністю 100 Вт зарядить смартфон і ноутбук

Пристрій OnePlus Super Flash Charging оснащений супер-флеш-зарядкою і має ємність 12 000 мАг.

Літня конференція із запуску нових продуктів OnePlus, OnePlus Summer Performance Ecosystem, запланована на 27 червня. Компанія в її рамках презентує повербанк для різних гаджетів, передає медіа IT House.

Банк живлення OnePlus Super Flash Charging потужністю 100 Вт має ємність 12 000 мАг. Він доступний у двох кольорах: блакитно-зелений і сріблясто-білий, має інтерфейси USB-C і USB-A, а також довгасту кнопку живлення.

Згідно з офіційним повідомленням виробника, акумулятор OnePlus 100 Вт Super Flash Charging підтримує вихідну потужність 100 Вт і вхідну потужність 45 Вт і навіть може заряджати деякі ноутбуки. Детальна інформація про технічні характеристики і ціну цього нового продукту поки що не розкривається, як і ціна, і дата поставок на ринок.

Повербанки OnePlus Super Flash Charging
Фото: OnePlus

У рамках заходу OnePlus Summer Performance Ecosystem також буде представлено безліч нових продуктів, зокрема: смартфон OnePlus Ace 3 Pro, планшет OnePlus Pro, смарт-годинник OnePlus Watch 2, навушники кольору хакі OnePlus Buds 3 і вже згаданий пауербанк.

Раніше ми писали про те, чим небезпечні літієві батареї і як користуватися, щоб не вибухали. Потрібно стежити за тим, щоб гаджети не перегрівалися, особливо у спеку, інакше вони можуть спалахнути разом із житлом.

Також ми знайомили читачів з рейтингом найкращих повербанків для смартфонів від Baseus, Anker, Xiaomi. У список бездротових зарядних пристроїв потрапили такі моделі, як Baseus 10 000 mAh, Belkin Boostcharge Magnetic Wireless Power Bank 5k, Anker 622, Anker MagGo 3-1, Xiaomi Mi Power Bank 10000 mAh.

Корисно буде дізнатися, як визначити реальну ємність повербанка. Дві прості формули допоможуть зрозуміти, яка реальна ємність пауербанків та інших типів акумуляторів.

Джерело матеріала
loader
loader