В Україні з'явився новий Mercedes V-Class: подробиці та ціни
В Україні з'явився новий Mercedes V-Class: подробиці та ціни

В Україні з'явився новий Mercedes V-Class: подробиці та ціни

Мінівен Mercedes V-Class змінився зовні та став сучаснішим всередині. Модель доступна в дизельних та електричних версіях.

На український ринок вийшов новий Mercedes-Benz V-Class 2024. Один із перших оновлених мінівенів сфотографували в Києві. Його світлини опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram.

Новий Mercedes V-Class упізнається, передусім, за збільшеною решіткою радіатора та зміненими фарами. Конкретно цей мінівен отримав пакет AMG Line з виразнішим дизайном.

Модель доступна в дизельних та електричних версіях
Фото: Mercedes-Benz

Як і раніше, Mercedes V-Class пропонують у версіях різної довжини та місткості. У салоні встановили нове кермо та збільшений 10,25-дюймовий тачскрін, а дорожчі версії отримали віртуальний щиток приладів.

Важливо 950 сил і 3,1 с до сотні: представлено найшвидший Mercedes S-Class в історії (фото)

Базова модифікація коштує від 2,68 млн гривень і багатше оснащена – є кнопка запуску двигуна, кондиціонер, круїз-контроль, камера заднього виду, датчики світла і дощу, системи автоматичного гальмування, утримання в смузі, контролю "сліпих" зон і втоми водія, розпізнавання дорожніх знаків.

Дорожчі версії отримали цифровий щиток приладів
Фото: Mercedes-Benz

Мінівен пропонують в дизельних та електричних варіантах. Цей Mercedes V300d від 2,91 млн гривень оснащений 2,0-літровим турбодизелем на 237 к. с. і 500 Нм. Він доволі швидкий – здатен розігнатися до 100 км/год за 8,6 с і розвинути 214 км/год.

До речі, нещодавно українські майстри створили вражаючий пікап "Гелендваген".

Також Фокус розповідав, що старий Mercedes 190 продали за ціною суперкара.

Джерело матеріала
loader
loader