Помер Шифті Шеллшок, фронтмен гурту Crazy Town
Помер Шифті Шеллшок, фронтмен гурту Crazy Town

Помер Шифті Шеллшок, фронтмен гурту Crazy Town

Фронтмен гурту Crazy Town Шифті Шеллшок (Сет Брукс Бінзер) помер у віці 49 років. Артиста знайшли мертвим у власному будинку, але причина смерті поки що не називається. Про це пише Newsweek.

Співак багато років боровся із наркотичною залежністю. 2001 року в інтерв'ю Rolling Stone він зізнався, що був заарештований на три роки за крадіжку в магазині, зловживав забороненими речовинами і продавав їх. Артист навіть був учасником різних реаліті-шоу, включаючи Celebrity Rehab та Sober House.

Шеллшок прославився на початку 2000-х років завдяки гурту Crazy Town, головним хітом якого стала пісня "Butterfly", що посіла перше місце у музичних чартах по всьому світу, включаючи Billboard Hot 100. У 2002 році колектив випустив новий альбом, але незабаром розпався. Возз'єднання гурту відбулося у 2007 році, а у 2015-му музиканти представили третій альбом "The Brimstone Sluggers". Шеллшок також працював над записами пісень із британським продюсером Полом Окенфолдом.

Артист двічі був одружений. У нього залишилося троє дітей, один із яких народжений у стосунках із дівчиною на ім'я Трейсі у 2008 році.

Помер Шифті Шеллшок, фронтмен гурту Crazy Town - Фото 1
Джерело матеріала
loader