У США сканери з ШІ за хвилину знаходять поломки в авто
У США сканери з ШІ за хвилину знаходять поломки в авто

У США сканери з ШІ за хвилину знаходять поломки в авто

У США дилери почали використовувати сканери зі штучним інтелектом для виявлення поломок в автомобілях. Нова технологія отримала назву UVEye.

Першим застосував UVEye на своєму СТО дилер Findlay Cadillac у Лас-Вегасі. Технологія використовується для первинної діагностики та значно підвищує ефективність роботи спеціалістів СТО. Адже вони за лічені секунди одержують повний звіт про технічний стан автомобіля із зазначенням можливих дефектів.

У США сканери з ШІ за хвилину знаходять поломки в авто - Фото 1

Наголошується, що процес дуже простий і займає 30-45 секунд. За цей час сканер робить фото машини з усіх боків, включаючи днище. Потім зображення проходять через програмне забезпечення ШІ, яке виявляє будь-які дефекти екстер’єру, шин та видимих ​​механічних компонентів. І вже за хвилину клієнт отримує повний звіт про стан свого автомобіля.

Генеральний директор Findlay Cadillac Еммануель Епіно сказав, що система тестування, яку підтримує ШІ, дуже точна і допомагає виявити навіть ті проблеми, які іноді їхні фахівці можуть не знайти. До того ж, вона спрощує процес огляду. Особливо ефективно система виявляє витік олії та палива. За словами представників компанії, UVEye вже застосували на 300 СТО у США. Надалі такі сканери з’являться на станціях у Великій Британії, Ізраїлі та Німеччині.

Теги за темою
США
Джерело матеріала
loader
loader