Україна повернула з російського полону ще 90 захисників
Україна повернула з російського полону ще 90 захисників

Україна повернула з російського полону ще 90 захисників

На рідну землю повернулися, зокрема, 32 нацгвардійця, 18 прикордонників, 17 представників Військово-морських Сил, 15 бійців ЗСУ та 8 тероборонівців. У тому числі вдалося повернути 59 оборонців Маріуполя, з них - 52 бійця, які вийшли з “Азовсталі” у травні 2022 року. Також визволено 5 нацгвардійців, які охороняли ЧАЕС.

Сьогодні, 25 червня, в Україну з російського полону повернулося 90 наших захисників. Про це повідомляє Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими. 

“Завдяки зусиллям Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, за дорученням Президента України, сьогодні вдалося повернути з російської неволі ще 90 Захисників”, - йдеться у повідомленні Координаційного штабу. 

У Штабі інформують, що на рідну землю повернулися, зокрема, 32 нацгвардійця, 18 прикордонників, 17 представників Військово-морських Сил, 15 бійців ЗСУ та 8 тероборонівців. 

У тому числі вдалося повернути 59 оборонців Маріуполя, з них - 52 бійця, які вийшли з “Азовсталі” у травні 2022 року. Також з полону визволено 5 нацгвардійців, які охороняли ЧАЕС. 

“Загалом додому повертаються українці, захоплені в полон на Херсонському, Донецькому, Харківському, Запорізькому та Луганському напрямках”, - додають у Штабі.   

За активну допомогу у звільненні українських військових з російського полону у Координаційному штабі окрему подяку висловили Об’єднаним Арабським Еміратам. 

Фото: телеграм канал Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Джерело матеріала
loader
loader