Дочка Лізи Ющенко носить прикрас на 400 000 гривень на одній руці
Дочка Лізи Ющенко носить прикрас на 400 000 гривень на одній руці

Дочка Лізи Ющенко носить прикрас на 400 000 гривень на одній руці

Варвара Ющенко намагається вести розкішний спосіб життя з самого дитинства.

Молодша сестра української ведучої Маші Єфросиніної та колишня невістка експрезидента України Віктора Ющенка- Ліза Ющенко, яка живе в Москві та мовчить про війну в її рідній країні, яку розв'язала країна-терорист РФ, продовжує жити своїм розкішним життям, а також активно прищеплює такі самі звички своїй доньці Варварі.

Зокрема, на своїй сторінці в Instagram, вона поділилася фото, на якому сфотографувала дівчинку-тінейджера. Тільки на одній руці у Варвари можна розгледіти прикрас більше, ніж на 400 тисяч гривень. Сестри Єфросиніни глибоко поважають ювелірний дім Cartier і всіляко підкреслюють таким чином свій статус.

Варвара Ющенко та Cartier
Варвара Ющенко та Cartier / Скріншот Instagram liza_u
Вартість прикрас французького бренду на сайті
Вартість прикрас французького бренду на сайті / Скриншот cartier.com
Вартість прикрас французького бренду на сайті Вартість прикрас
французького бренду на сайті / Скриншот cartier.com

Хто така Ліза Ющенко?

Єлизавета Ющенко - колишня невістка третього президента України Віктора Ющенка, дружина Андрія Ющенка (липень 2009 року - грудень 2012; 2010 року народила доньку Варвару). Молодша сестра української ведучої та громадської діячки Маші Єфросиніної. За фахом психолог. У 2014 році Ліза Ющенко вийшла заміж за російського бізнесмена.

Раніше на своїй сторінці в Instagram Ліза опублікувала фото в сукні від Saint Laurent за $3,3 тис. і з сумкою від Hermes за $28 - 32 тис. А до цього мати і дочка з'являлися з різними моделями ексклюзивної сумки від Hermes.

Новини шоу бізнесу в Україні та в світі:

Зазначимо, український ведучий Слава Дьомін у своєму шоу розкритикувавЛізу Ющенко за малодушність, протиставляючи її мовчання і життя в країні-окупанті масштабній благодійній діяльності Маші Єфросиніної. За це він нагородив Лізу образливим званням.

А також раніше Машу Єфросиніну московський суд заочно засудив до семирічного ув'язнення у "справі про фейки". Єфросиніна з цієї клоунади вже посміялася, а тепер свою реакцію на цю новину опублікувала її молодша сестра, колишня невістка третього президента України Ліза Ющенко.

Джерело матеріала
loader
loader