Камалія несподівано повернулася до дітей та колишнього чоловіка
Камалія несподівано повернулася до дітей та колишнього чоловіка

Камалія несподівано повернулася до дітей та колишнього чоловіка

Зворушливий момент возз'єднання сім'ї після довгої розлуки потрапив на відео.

Українська співачка Камалія після розлучення розділила опіку над своїми десятирічними доньками з чоловіком, пакистанським бізнесменом Мохаммадом Захуром - для дівчаток батьки залишилися батьками всупереч їхнім особистим складнощам у стосунках.

Проте Арабелла і Мірабелла залишилися жити з батьком у Лондоні. Там вони здобувають освіту, і там же зосереджене їхнє соціальне життя.

Камалія зі свого боку мешкає в Україні, і відвідує доньок за кожної зручної нагоди. Зазвичай це заплановані поїздки, але нещодавно співачка вирішила влаштувати дівчаткам сюрприз.

Артистка вирушила до Лондона спонтанно, попередивши лише колишнього чоловіка. Він зустрів її в аеропорту і привіз додому на превеликий подив Арабелли і Мірабелли - діти були щасливі побачитися з мамою. Зворушливий момент Камалія показала у своєму блозі в Instagram.

"Переліт, трохи втоми, але так багато радості в серці! І ось я вже в Лондоні! Мить, коли я побачила своїх рідненьких Мірабеллу і Арабеллу, була безцінною. Їхня радість і обійми зробили цей момент ще особливішим. Нічого не може зрівнятися з тим, щоб бути поруч зі своїми дівчатками, відчувати їхнє тепло і любов. З кожним разом розумію, як сильно вони виросли і як важливо для нас бути разом. Родина – це найцінніше, що у нас є", - написала вона.

Дивіться відео зустрічі Камалії з доньками в Лондоні:

Хто така Камалія

Камалія - українська поп-виконавиця, акторка, модель, автор-виконавець. Заслужена артистка України.

За даними Вікіпедії, кар'єра Камалії як співачки розпочалася 1993 року на фестивалі "Червона Рута". Після цього вона поїхала до Москви, де перемогла в конкурсі "Телешанс".

У 2004 році Камалія була удостоєна звання Заслуженої артистки України. Переможниця конкурсу "Місіс Світу" 2008 року. У 1999 році авторська пісня Камалії "Люблю тебе" - була визнана переможцем фестивалю "Пісня року".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка і музична продюсерка Наталія Могилевська ошелешила подарунком для молодшої прийомної доньки, який запросто може вкусити людину.

Також стало відомо, що Марина Боржемська, колишня дружина В'ячеслава Узєлкова, опинилася в лікарні. Відомій тренерці стало зле під час відпочинку в Ізраїлі.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader