Офіційний дилер Chery в Україні оголосив розпродаж автомобілів 2023 року за спеццінами
Офіційний дилер Chery в Україні оголосив розпродаж автомобілів 2023 року за спеццінами

Офіційний дилер Chery в Україні оголосив розпродаж автомобілів 2023 року за спеццінами

Автомобільний бренд Chery пропонує доступну пропозицію купівлі нового автомобіля на офіційному сайті українського дилера.

Про це йдеться у офіційному повідомленні компанії "Сі Ей Автомотів", що входить до складу компаній Корпорації "Укравто".

Повідомляється, що у офіційних дилерів по всій Україні діє остаточний розпродаж автомобілів Chery 2023 року виробництва за спеціальними роздрібними цінами.

Офіційний дилер Chery в Україні оголосив розпродаж автомобілів 2023 року за спеццінами

Знижки на автомобілі сягають 80 000 гривень, а спеціальні роздрібні ціни зафіксовано у національній валюті – гривні.

У компанії зазначили, що спеціальні роздрібні ціни, з урахуванням знижок від 560 000 грн до 1 386 000 грн.

Також доступне придбання в кредит через програму Chery експрес кредит.

Спеціальні ціни діють для модельного ряду:

Chery Tiggo 2 Pro на бензиновому двигуні 1,5 л здатний забезпечити високу ефективність, надійність та низьку витрату палива. Автомобіль представлено у двох комплектаціях лакшері та преміум, які укомплектовані кондиціонером, круїз-контролем, камерою заднього виду, 3-х діапазонним регулюванням сидіння водія, і не тільки.

Автомобіль Chery Tiggo 4 Pro з прекрасним набором опцій у комплектації комфорт з безключовим доступом, круїз-контролем та зимовим пакетом опцій. Забудьте про гарнітури, тримачі та кабелі, Apple CarPlay, Android Auto дозволить робити звичні справи, не відволікаючись від керування вашим авто.

Вишуканий 5-дверний SUV Chery Tiggo 7 Pro з турбованим двигуном 1.5 л має максимальну потужність 115 кВт, максимальний крутний момент 230 об/хв. З 5-ма пасажирами в кросовері об'єм багажного відділення становить 475 л, у разі складання задніх сидінь об'єм багажного відділення може досягати 1500 л. Автомобіль також, доступний у двокольоровому фарбуванні.

Кросовер Chery Tiggo 8 Pro – 7-ми містний кросовер з преміальними опціями на повному приводі з 2,0 л двигуном. Зручний 24.6 дюймовий інтелектуальний сенсорний екран LCD, захоплюючий панорамний дах та панорамна камера 360°. Для любителів музики та якісного звучання доступна преміальна акустика від Sony. Зручні режими перемикання керування у дорозі: Еко, Комфорт, Спорт, Сніг, Грунт, 4х4.

Пропозиція діє на автомобілі Chery 2023 року виробництва до повного розпродажу. Можна обирати доступний кросовер Chery з доступним актуальним складом на офіційному сайті, авто в наявності, або заповнити форму для замовлення.

Актуальні ціни на автомобілі можна уточнити у салонах офіційних дилерів або за тел. 0 800 5000 19 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні, з мобільних телефонів – згідно тарифів операторів зв'язку). Актуальні ціни з урахуванням знижки вказуються у договорах купівлі-продажу автомобіля, які підписані з офіційним дилером в Україні.

Джерело матеріала
loader
loader