Redmi Note 14 Pro відмовиться від основної камери на 200 МП
Redmi Note 14 Pro відмовиться від основної камери на 200 МП

Redmi Note 14 Pro відмовиться від основної камери на 200 МП

Очікується, що Redmi Note 14 Pro (та Pro+, але ми будемо згадувати лише Pro для зручності) відмовиться від основної камери на 200 МП свого попередника. Натомість Note 14 Pro буде оснащений сенсором на 50 МП, який, сподіваємось, буде більшим за розміром.

Ця інформація надійшла від відомого китайського інсайдера Digital Chat Station, який сьогодні поділився деякими деталями про майбутній пристрій на Weibo. Redmi Note 14 Pro, ймовірно, також матиме екран з роздільною здатністю “1.5K”, так само як і Note 13 Pro.

Наступний смартфон в лінійці матиме “подвійний мікро-зігнутий” дисплей, згідно з машинним перекладом, і якщо ви з нетерпінням чекали на появу перископної зум-камери в лінійці Redmi Note – чекайте далі, цього разу це не відбудеться.

Цікаво, що дизайн камери на задній панелі зміниться в порівнянні з попереднім поколінням, і Redmi обере центральне розташування у формі еліпса, що буде схоже на те, що ми зараз бачимо в ультра-висококласних флагманах зображень з Китаю. Сподіваємось, що ультраширока камера також отримає оновлення, якщо Redmi Note 14 Pro має переконати когось у своїй потужності.

Це всі деталі, що просочилися сьогодні. Сімейство Redmi Note 14 має вийти приблизно у вересні в Китаї, з попереднім глобальним запуском у листопаді. Ці місяці засновані на номерах моделей, які не завжди є абсолютно точними, тому майте це на увазі. Ми обов’язково повідомимо вас, коли дізнаємось більше про майбутній Redmi Note 14 Pro.

Джерело матеріала
loader
loader