Збирати енергію сонця на балконі стало простіше: чим допоможе нова батарея MS-A2
Збирати енергію сонця на балконі стало простіше: чим допоможе нова батарея MS-A2

Збирати енергію сонця на балконі стало простіше: чим допоможе нова батарея MS-A2

Акумулятор для балконних сонячних електростанцій має ємність акумулятора 2240 Вт*год і термін служби 6000 циклів. Він легко встановлюється і сумісний з будь-якими мікроінверторами.

Китайський виробник Hoymiles випустив нову батарею для сонячних модулів, які можна встановити на балконі. Подробиці розкрило видання PV-magazine.

Мікроінверторна система зберігання енергії першого покоління Hoymiles MS-A2 призначена для балконних електростанцій із вбудованою батареєю LiFePO4 ємністю 2,24 кВт*год. Вона має розміри 455 x 220 x 457 мм і важить 32 кг. Її номінальна напруга змінного струму становить 230 В, а номінальна частота змінного струму — 50 Гц.

Система оснащена портами для підключення до мережі. Максимальна вихідна потужність змінного струму становить 800 В⋅А. Номінальна потужність під час заряду і розряду досягає 1000 В⋅А, а заявлений термін служби — 6000 циклів.

Акумулятор також має захист класу IP65 і систему охолодження, засновану на природній конвекції. MS-A2 сумісна з усіма мікроінверторами, представленими на ринку, і її можна легко встановити самостійно.

Виробник каже, що два пристрої можна з'єднати послідовно для збільшення обсягу енергонакопичення. Вбудований комбінований модуль Bluetooth Wi-Fi забезпечує стабільний зв'язок між пристроєм, мобільним додатком і платформою моніторингу сонячних електростанцій S-Miles Cloud.

YouTube-канал "Marc testet" повідомив, що система зберігання енергії для балконних сонячних електростанцій підключається до мережі 230 В. При цьому не має значення, який інвертор використовується. Жодних додаткових кабелів прокладати не потрібно — достатньо просто під'єднати мікроінвертор до накопичувача. Сховище може бути розміщено зовні або всередині будинку і працює безшумно.

Джерело матеріала
loader
loader