На Львівщині госпіталізували понад 20 дітей з кишковою інфекцією
На Львівщині госпіталізували понад 20 дітей з кишковою інфекцією

На Львівщині госпіталізували понад 20 дітей з кишковою інфекцією

У Львівській області з симптомами гострої кишкової інфекції госпіталізували 23 дітей.

Про це повідомив у Фейсбуці Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб, передає Укрінформ.

«Спалах гострої кишкової інфекції стався в одному із закладів відпочинку на Львівщині. Станом на вечір 26 червня 2024 року захворіли 23 людини, усі госпіталізовані», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що головними симптомами у дітей були: загальна слабість, підвищення температури тіла, біль у животі, нудота, блювота.

Стан усіх хворих середньої тяжкості.

Спеціалісти ДУ "Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ" та ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області розпочали епідрозслідування причин і умов виникнення спалаху.

Як повідомило Суспільне з посиланням на начальника управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області Дмитра Сидора, спалах стався у селі Кам'янка Стрийського району на дитячій турбазі "Карпати". Із симптомами гострої кишкової інфекції госпіталізовані 23 дитини віком від 10 до 16 років.

Як повідомляв Укрінформ, у лютому у Хмельницькій області зафіксували спалах кишкової інфекції серед дорослих, тоді госпіталізували 10 людей.

Теги за темою
Діти Хвороба
Джерело матеріала
loader
loader