Байден та Трамп під час дебатів обговорили свій вік
Байден та Трамп під час дебатів обговорили свій вік

Байден та Трамп під час дебатів обговорили свій вік

Байден та Трамп під час дебатів обговорили свій вік

В цьому питанні обійшлося без взаємних образ. 

Під час перших дебатів чинний президент США Джо Байден та його опонент на виборах 2024-го Дональд Трамп, як і очікувалося, висловилися про вік одне одного. 

"Цей хлопець (Трамп — ред.) на три роки молодший і набагато менш компетентний, — відповів демократ на питання щодо потенційної стурбованості електорату через його доволі зрілий вік, інформує CNN. — ... мене половину кар’єри критикували за те, що я наймолодша людина в політиці…, а тепер я найстарший". 

Трамп тим часом заявив, що вважає себе людиною у хорошій формі. 

"Я щойно виграв два клубні чемпіонати, навіть не середні, — похвалився експрезидент США, пояснюючи, що йдеться про гру в гольф. — Щоб зробити це, ви повинні бути досить розумними, і ви повинні бути в змозі бити м'яч далеко. Він (Байден — ред.) цього не робить ".

На це демократ відповів, що був би радий влаштувати змагання з водіння для себе та республіканця. 

Нагадаємо, Business Insider пише, що для президента США Джо Байдена перший раунд дебатів з республіканцем Дональдом Трампомпройшов жахливо. Особливо ослабленим він здавався на початку. Політик квапливо перераховував факти, невиразно вимовляючи їх, а інколи навіть пропускав слова чи видавав безглузді фрази. За даними Politico, демократи настільки панікують через невдалий виступ президента, що активно обговорюють його заміну у виборчому списку на іншого кандидата. Дехто із "синіх" говорить, що "Байдену час йти".

Джерело матеріала
loader
loader