Ракицький пішов із "Шахтаря"
Ракицький пішов із "Шахтаря"

Ракицький пішов із "Шахтаря"

Захисник "Шахтаря" Ярослав Ракицький заявив, що йде з донецького клубу. У себе в Instagram 34-річний футболіст збірної України подякував усім, хто був причетний до його кар'єри, "як футбольній арені, так і за межами зеленого поля".

Дякую, президенте, за все, що ви робили для нас. За те, що дали шанс насолоджуватися кар'єрою у найкращих умовах на кращому стадіоні. За те, що мені повірили. Я віддавав всього себе за рідний клуб. Дякую, "Шахтар". Дякую, мій український Донецьк. Бажаю золотих кубків та перемог.

Крім того, Ярослав залишив побажання для молодих гравців "Шахтаря".

"Ніколи не здавайтеся, будьте кращими, прогресуйте і прославляйте наш рідний "Шахтар" по всьому світу. Я вірю в вас. Я завжди вболіватиму за вас. І в мене назавжди оранжево-чорне серце. Я залишаю "Шахтар". Історія, з якою пов'язане все моє життя, завершилося", - написав Ракицький.

Ракицький пішов із "Шахтаря"

Ярослав потрапив у систему "Шахтаря" у 12 років, пройшов усі юнацькі команди клубу. Виступав за першу команду "Шахтаря" з 2009 до 2019, а також з 2023 року. За цей час взяв участь у 358 матчах у всіх турнірах, забивши 18 голів та віддавши 35 результативних передач.

Ракицький пішов із "Шахтаря"

У складі донецької команди виграв 10 чемпіонатів України, 7 Кубків та 6 Суперкубків країни.

У 2019 перейшов до пітерського "Зеніту", звідки пішов відразу після початку повномасштабного вторгнення Росії.

Ракицький пішов із "Шахтаря"

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Чи не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader