Битва за чвертьфінал: онлайн-трансляція матчу Австрія – Туреччина на Євро-2024
Битва за чвертьфінал: онлайн-трансляція матчу Австрія – Туреччина на Євро-2024

Битва за чвертьфінал: онлайн-трансляція матчу Австрія – Туреччина на Євро-2024

У вівторок, 2 липня, завершиться стадія 1/8 фіналу на чемпіонаті Європи-2024. В останній битві раунду збірна Австрії у Лейпцигу зійдеться зі збірною Туреччини, пише 24 Канал.

Чвертьфінал за радість

Австрія приємно здивувала фанатів на груповій стадії. Команда Ральфа Рангніка зуміла залишити позаду себе грандів європейського футболу Францію та Нідерланди та вийти у плей-оф з першого місця.

Команда потрапила у непогану сітку, тому недивно, що її розглядають як претендента аж на півфінал. Першим її суперником стане непоступлива Туреччина. Підопічні Монтелли заслужено посіли друге місце у групі F, обігравши Грузію та Чехію.

Турки тепер мріють повторити казку 2008 року, коли команда опинилась аж у півфіналі. Завадити цьому може відсутність двох ключових гравців. Чалханоглу та Акайдин пропускають зустріч через перебір карток.

У Австрії також є дві втрати. Віммер також дискваліфікований, а Траунер отримав пошкодження. Переможець цієї дуелі у чвертьфіналі гратиме проти Нідерландів або Румунії.

Орієнтовні склади:

Де дивитися матч

Дивитися онлайн матч Австрія – Туреччина користувачі інтернету зможуть на ОТТ-платформі Megogo. Початок зустрічі – о 22:00 за київським часом. За півтори години до гри транслятор розпочне передматчеву студію з експертами.

Сайт 24 Каналу проведе текстову онлайн-трансляцію матчу Австрія – Туреччина. Тут також будуть опубліковані всі голи зустрічі, а також повний відеоогляд гри після закінчення.

Джерело матеріала
loader
loader