В Одесі дівчина хотіла розібрати автомат й випадково застрелила військового
В Одесі дівчина хотіла розібрати автомат й випадково застрелила військового

В Одесі дівчина хотіла розібрати автомат й випадково застрелила військового

В Одесі 17-річна дівчина випадково застрелила 23-річного військовослужбовця на вечірці. Про це повідомляє поліція Одеської області.

Слідство встановило, що ввечері 29 червня 24-річний військовослужбовець запросив до себе у квартиру в Приморському районі Одеси двох знайомих дівчат 17 і 20 років, а також свого 23-річного товариша.

«Під час хмільного застілля менша за віком дівчина виявила бажання спробувати розібрати та зібрати автомат, що належить власнику квартири, взяла зброю в руки і відбулися постріли», – йдеться у повідомленні. 

Кулі влучили у 23-річного військового. Від отриманих ран він загинув на місці.

З місця злочину слідчі вилучили автомат і декілька магазинів з набоями до нього, гільзи, два пістолети та деякі інші речі.

Слідчі відкрили провадження за частиною 1 статті 119 Кримінального кодексу України – вбивство через необережність. Вона передбачає обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на той самий термін.

Тіло військового відправили на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті. Правоохоронці зʼясовують обставини загибелі та підстави зберігання автоматичної зброї у його товариша.

До слова, у Мурнау на півдні Німеччини невідомий завдав смертельні ножові поранення двом українцям. Незабаром підозрюваного затримали, за даними поліції, це росіянин. Чому стався напад поки невідомо. Прокуратура розслідує подвійне вбивство.

Джерело матеріала
loader
loader