В Одесі відвідувач ветклініки з матюками втік, коли побачив, що у лікаря протези
В Одесі відвідувач ветклініки з матюками втік, коли побачив, що у лікаря протези

В Одесі відвідувач ветклініки з матюками втік, коли побачив, що у лікаря протези

Неприємний інцидент стався в одеській ветклініці "Айболить" вранці 3 липня. Під час звичайного прийому до кабінету ветлікаря Олексія Притули зайшов чоловік у червоній футболці разом з білим пуделем. Але коли відвідувач побачив, що той втратив обидві ноги внаслідок важкого поранення на фронті і має протези, сказав: “Пошел тогда ты н**уй, п***р, бл**ь” і втік з кабінету. Про це написав сам Олексій Притула в Instagram та оприлюднив відео з камери нагляду.

-  Я прошу вас активно поширювати це відео. Ним можна буде ілюструвати пости про підводні камені на шляху до повернення ветеранів з інвалідністю до роботи і звичайного життя. Зі мною це, ну прям, одиночний випадок. Поки що. Але я чудово розумію, що подібної наволочі навкруги тьма. Я розумію, що юридично притягнути до відповідальності цю “людину” вкрай малоймовірно. Бо, нагадую, бути уй***ом в нашій країні не протизаконно. Та нехай стане відомим, - написав Олексій.

Олексій Притула долучився до Збройних сил України влітку 2022 року. Він розповідав “Суспільне Одеса“, що за власним бажанням прийшов у ТЦК того ж року, але запрошення на службу отримав у липні 2022-го. Він зазнав важкого поранення під час наступу на Лиман (Краматорський район, Донеччина) 30 вересня 2022 року. З протезами та реабілітацією чоловіку допоміг благодійний фонд. Він став на протези у травні 2023 року, повернувшись на своє попереднє місце роботи.

У відео присутня ненормативна лексика!

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Олексій Притула (@oleksa1981)

  • 3 червня у Києві двоє прихильників "русского мира" напали на дружину військовослужбовця ЗСУ за її відмову розмовляти російською. Чоловіки побили дівчину, ображали її та відібрали телефон, якій їй вдалося повернути лише дивом. 
  • У квітні 2023 року керівництво Державного податкового університету в Ірпені відсторонило професора, яка оскандалилася через відмову викладати лекції українською мовою.
Теги за темою
Одеса Скандал
Джерело матеріала
loader
loader