ДПСУ попередила українців про проблеми на польському кордоні
ДПСУ попередила українців про проблеми на польському кордоні

ДПСУ попередила українців про проблеми на польському кордоні

За інформацією, отриманою від польської сторони, через проведення технічних робіт можливий сповільнений рух у пункті пропуску «Шегині». Про це повідомила пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

- Також відмічається сповільнене оформлення у пункті пропуску «Рава-Руська» та «Угринів», як повідомлялося раніше. Просимо громадян врахувати інформацію та за можливості обирати інші пункти пропуску для перетину кордону, - йдеться у повідомленні.

  • 1 липня Державна митна служба України повідомила, що Польща припинила пропуск на в’їзд та виїзд українських вантажівок, які не мають дозволів на міжнародні вантажні перевезення - дозволу або книжки ЄКМТ.
  • 4 червня польські фермери повідомили, що після тривалої перерви знову мають намір відновити блокаду вантажної ділянки у пункті пропуску "Рава-Руська – Гребенне" на кордоні з Україною. 
  • 1 липня Державна митна служба повідомила, що після врегулювання польською стороною ситуації на кордоні українські транспортні засоби можуть знову його перетинати. Наразі всі КПП на кордоні працюють у штатному режимі. 
Теги за темою
Польша Держприкордонслужба
Джерело матеріала
loader
loader