Меган Маркл закінчила зйомки свого нового шоу для Netflix
Меган Маркл закінчила зйомки свого нового шоу для Netflix

Меган Маркл закінчила зйомки свого нового шоу для Netflix

Шоу Меган ще не має назви. Не називається і дата його виходу.

42-річна Меган Маркл закінчила зйомки свого нового шоу на Netflix, що "прославляє радість кулінарії, садівництва, розваг і дружби", стверджує інсайдер із Голлівуду у коментарі The Daily Beast.

Продюсером проєкту, назва якого поки не розголошується, є Sony Pictures Television's The Intellectual Property Corporation. Проєкт є частиною угоди Меган і принца Гаррі з Netflix на $100 мільйонів.

Шоу було знято на території за дві милі від маєтку Меган у Монтесіто. Зйомки проходили у двох локаціях. У квітні Маркл провела день в оточенні квітів Florabundance, квіткового магазину за 10 хвилин їзди від Монтесіто в прибережному каліфорнійському містечку Карпінтерія. Наступного дня виробничі вантажівки вишикувалися вздовж дороги до будинку вартістю $5 мільйонів, розташованого на восьми акрах дерев авокадо і лимонних гаях у закритому селищі в Монтесіто для зйомок. Машини безпеки охороняли обидва входи в будинок площею 4500 квадратних футів.

У цьому будинку проживають Том і Шеррі Чіполла. Вони є постійними членами товариства Монтесіто і щедрими спонсорами кількох добрих справ на місцевому рівні, включно з Центром Оповідачів — терапевтичним дитячим садочком для дітей, які зіткнулися з негараздами.

Фото: Twitter Misan Harriman

Вони організували збір коштів для центру в тому ж будинку, де знімалася Меган.

75-річний Том і його 69-річна дружина Шеррі, батьки двох дорослих дітей, володіють портфелем нерухомості вартістю понад $20 мільйонів, який охоплює два десятки будівель в окрузі Лос-Анджелес і Санта-Барбарі. Подружжя також керує практикою фізіотерапії, обсяг продажів якої минулого року перевищив $1,3 мільйона.

Минулого тижня герцогиня Сассекська була помічена в парку Лос-Анджелеса під час фотосесії, що породило чутки про новий матеріал для майбутнього проекту. У кадрі стиліст у Беверлі-Гіллз, недалеко від популярного серед знаменитостей кафе під назвою Alfred's, поправляє рукав спортивного костюма королівської особи.

Однак інсайдер із Голлівуду заявив, що це навряд чи пов'язано з новим проєктом, оскільки у команди вже "є все", що їй потрібно.

Зйомки почалися через кілька днів після того, як Меган розіслала своїм близьким і рідним ексклюзивні баночки домашнього варення від особистого бренду American Riviera Orchard. Режисером шоу Меган став Майкл Стід, який працював над фільмом Ентоні Бурдена "Невідомі частини", що здобув премію "Еммі", а серед знімальної групи — Лія Харитон, шоуранер кулінарного шоу Селени Гомес на каналі HBO "Селена + шеф-кухар".

Раніше Фокус писав, що принц Гаррі та Меган Маркл ніколи не відновлять стосунків з Кейт Міддлтон.

Теги за темою
Netflix Меган Маркл
Джерело матеріала
loader