Зірка "Шкільного мюзиклу" Ванесса Гадженс вперше стала мамою
Зірка "Шкільного мюзиклу" Ванесса Гадженс вперше стала мамою

Зірка "Шкільного мюзиклу" Ванесса Гадженс вперше стала мамою

Американська актриса Ванесса Гадженс вперше стала мамою. Про народження первістка артистки та її чоловіка бейсболіста Коула Такера повідомив портал TMZ. Журналісти підловили пару, яка виходила з лікарні в Санта-Моніці з дитиною на руках.

Коли малюк з'явився на світ і його стать невідомі. Подружжя поки не прокоментувало народження спадкоємця.

Ванессу Гадженс та Коула Такера вперше помітили разом у листопаді 2020 року під час побачення у Лос-Анджелесі. Різниця у віці між коханими становить 7 років. У грудні 2023 року пара зіграла весілля в Мексиці, а через три місяці Ванесса підтвердила, що вперше стане мамою, з'явившись на церемонії премії "Оскар" з округлим животом. До шлюбу з Такер Гадженс 9 років була у стосунках з актором Остіном Батлером. Пара розійшлася у січні 2020 року.

Гадженс 35 років. Вона актриса та співачка. Найбільш відома за роль Габріелли Монтес у підлітковій комедії "Шкільний мюзикл", де зіграла разом із Заком Ефроном. Її також знають за ролями у картинах "Подорож. Таємний острів", "На місці принцеси", "Погані хлопці-3", "Відв'язні канікули". У 2006 році випустила свій перший альбом "V", який потрапив до списку Billboard 200, а за два роки презентувала другу платівку "Identified".

Джерело матеріала
loader