В Індії змія вкусила чоловіка, а він тричі вкусив її у відповідь: що сталося далі
В Індії змія вкусила чоловіка, а він тричі вкусив її у відповідь: що сталося далі

В Індії змія вкусила чоловіка, а він тричі вкусив її у відповідь: що сталося далі

Сантош Лохара вірив, що якщо вкусити отруйну рептилію у відповідь, то це має нейтралізувати отруту.

В Індії змія вкусила Сантоша Лохара, але він не розгубився і тричі вкусив її у відповідь. Незабаром рептилія померла, а чоловік вижив. Про це пише India Today.

У Біхарі змія двічі вкусила робітника, який розлютився на неї й тричі вкусив у відповідь.

Робітник, зайнятий на будівництві залізничної лінії, спав у своєму таборі, коли до нього пробралася отруйна змія. Замість того щоб запанікувати, розлючений Сантош схопив її залізним прутом і вкусив її не один, а тричі, в результаті вбивши змію.

"У моєму селі є повір'я, що якщо змія вкусить тебе, ти повинен вкусити її двічі, щоб нейтралізувати отруту", — відповів він після того, як його запитали про його вчинок.

Сантош довірився місцевому переказу і вдався до таких рішучих дій.

Чоловіка доставили в лікарню
Фото: India Today

Щойно стало відомо про подію, залізничники терміново відправили Сантоша на лікування до найближчої лікарні.

Новина про цю незвичайну подію швидко поширилася, і біля лікарні зібрався натовп, щоб побачити потерпілого і почути його історію. Багато місцевих жителів припустили, що рептилія, можливо, не була отруйною, інакше життя Сантоша могло опинитися в серйозній небезпеці.

За словами лікаря доктора Сатіша Чандри, чоловік родом із Джаркханда, зараз одужує і перебуває поза небезпекою.

Раніше Фокус повідомляв, що кіт постійно чхав протягом двох тижнів. Працівники ветеринарної клініки виявили, що сильне чхання було викликане тоненькою рослиною довжиною 10 см, яка заважала дихати домашній тварині.

Також стало відомо, що жінка повернулася з відпочинку і знайшла у своїй валізі "непрошеного гостя". Користувачі соцмереж стверджують, що ситуація нагадує сценарій із фільмів жахів. Деякі люди закликали дівчину передати істоту владі або знищити, оскільки вона може завдати шкоди екосистемі.

Теги за темою
лікарня
Джерело матеріала
loader