Дружина Мірошниченка довела до сліз, як вони знайомилися з названою донечкою й чого остерігалися
Дружина Мірошниченка довела до сліз, як вони знайомилися з названою донечкою й чого остерігалися

Дружина Мірошниченка довела до сліз, як вони знайомилися з названою донечкою й чого остерігалися

Попередні кандидати на усиновлення відмовилися від дівчинки.

Дружина ведучого Тімура МірошниченкаІнна – продовжує ділитися історією, як вони здолали шлях усиновлення другої дитини.

Як відомо, нещодавно родина Мірошниченків стала більшою на четверту дитину. Так, подружжя вдочерило 8-річну дівчинку Ангеліну. За словами Інни, все починалося з тривалого очікування на першу бентежну онлайн-зустріч. Річ у тім, що попередні претенденти на всиновлення не захотіли брати дівчинку у свою родину після першої зустрічі, тому подружжя Мірошниченків переймалося за довіру дівчинки до них.

"Наш перший ZOOM. Якщо дитина евакуйована закордон, то перед тим, як відправити кандидата в країну евакуації, організовують онлайн знайомство, ставлять запитання, і якщо після цього сумнівів немає, дитину просять зайти. У Ангеліни вже був зум, після якого ніхто не приїхав. Тепер уявіть, що дитину саджають перед екраном і кажуть: "Це Інна й Тімур, розкажи їм, як пройшов твій день". Чи буде бажання говорити? А раптом мовчатиме чи скаже "не хочу". Тоді за результатами складуть акт, що знайомство не відбулось, контакт не встановлено. І все…", - пригадала свої хвилювання Інна.

На щастя, все минуло успішно й дівчинка після знайомства одразу зраділа, що у найближчому майбутньому матиме батьків. Тому Інна й Тімур якнайшвидше поїхали до евакуйованої дитини за кордон й більше не розлучалися.

"Ангеліна дивиться на нас і запитує "Ви приїдете?" Ми одразу в один голос сказали "так". Бо знали, що це вже назавжди. У цю мить вона трохи відхилилась назад, повернулась до вихователя і каже: "То… це мої мама і тато? У мене тепер є мама і тато?…" Ми змогли приїхати лише за півтора тижні. Бо сама я не наважувалась їхати за кермом 3500 км, а у Тімура було багато роботи і відряджень. Ці 10 днів були важким очікуванням для всіх нас. Бо я не знаю, скільки думок було в голові у дитини… "А раптом і вони не приїдуть?.." Але ми приїхали – це головне", - підсумувала дружина ведучого.

  • Артем Пивоваров емоційно відповів Христині Соловій та решті хейтерів: "Цей тиран маніпулює людьми"
  • Олена Вінницька різко пройшлася по ексколезі з "ВІА Гри" Сєдоковій: "Абсолютно пустоголова"
  • Наталія Могилевська захопила своєю розтяжкою в обтислому боді й розсекретила, як худне
Джерело матеріала
loader
loader