"Неможливе можливо": командувач ВМС зробив важливу заяву про Кримський міст
"Неможливе можливо": командувач ВМС зробив важливу заяву про Кримський міст

"Неможливе можливо": командувач ВМС зробив важливу заяву про Кримський міст

Триває війна в Україні, і через Кримський міст відбувається постачання техніки, зброї, обладнання для російської армії на фронт, тому він є військовою ціллю і має бути знищений. Про це сказав віцеадмірал, командувач Військово-морських сил (ВМС) Збройних сил України Олексій Неїжпапа в інтерв’ю журналістці телеканалу "1+1" Наталії Мосейчук.

Відповідаючи на запитання щодо доцільності знищення Кримського мосту, командувач ВМС зазначив, що це логістичний об’єкт ворога, який має бути знищений.

"Кримський міст - це логістичний ланцюг, який працює на агресора. І всі логістичні ланцюги для перемоги повинні бути знешкоджені. Тому, звісно, міст це така ціль", - сказав він.

При цьому зазначив, що по Кримському мосту зараз і далі відбуваються різні поставки на фронт для ворожої армії, хоча і в менших обсягах, ніж було у 2022 році, коли він був уражений.

"Але все ж таки залишається ланцюжком постачання для окупаційних військ. І для військових це буде військова ціль. Вона є і залишається", - наголосив Неїжпапа.

Він вважає, що досяжною є ціль заходу українських кораблів у Севастополь.

"Знаєте, як в тій російській пісні: "Я знаю то, что "невозможное возможно". Звісно, що інакше не може бути. Я вже казав, що ми повинні до кінця дійти", - наголосив Неїжпапа.

Він наголосив, що в Криму є багато українців, і ми їх також захищаємо, тому не застосовуємо зброю по цивільних об’єктах. За його словами, такі злочини у практиці Росії, яка б’є по цивільних об’єктах в Одесі, Харкові та інших містах.

"Українці бережіть себе. Ми повернемося і все поставимо на свої місця. Не треба перебувати поряд з військовими об’єктами в Криму, обходьте їх стороною і не наражайтесь на небезпеку, бо це цілі для Сил оборони України", - сказав Неїжпапа.

За його словами, громадяни України, які там проживають, будуть відновлювати життя в Криму.

Джерело матеріала
loader
loader