Альона Вінницька жорстко розкритикувала Віру Брежнєву: "З недовірою ставлюся"
Альона Вінницька жорстко розкритикувала Віру Брежнєву: "З недовірою ставлюся"

Альона Вінницька жорстко розкритикувала Віру Брежнєву: "З недовірою ставлюся"

Співачка висловилася про нинішню кар'єру колишньої колеги по ВІА Грі.

Колишня учасниця першого складу українського гурту ВІА Гра Альона Вінницька у своєму недавньому інтерв'ю критично відгукнулася про колег по колективу. Спершу "дісталося" Анні Сєдоковій, яка ігнорує війну в Україні і продовжує жити в країні-агресорі, потім - Вірі Брежнєвій.

Співачка, яка побудувала успішну кар'єру в Росії, після 24 лютого 2022 року, відмовилася від будь-яких зв'язків з агресором, зайнялася волонтерством і благодійністю, почала створювати україномовний контент. Однак Вінницька не вірить у щирість цих вчинків Брежнєвої.

Про це вона розповіла в інтерв'ю для Oboz.ua. "Чесно кажучи, я з великою недовірою ставлюся до цієї історії. Мені здається, що все не зовсім так, як намагаються подати. Не виключено, що бажання перейти на український ринок сталося на тлі розлучення з Меладзе. Вона чудово розуміла, що в Росії без Кості їй робити нічого, і вирішила приєднатися до України", - вважає Альона Вінницька.

На запитання про те, чому, на її думку, українці та український шоу-бізнес не поспішають приймати Віру Брежнєву назад, її ексколега відповіла ще категоричніше. "Тому що багато людей чудово відчувають фальш. Тому що коли в неї все було добре там, лилися гроші, вона не думала, що, може, треба заспівати пісню українською – почати просувати нашу культуру. Це називається "перевзування", причому буквально на ходу. Там не виходить – зараз швидко в цей вагон застрибну, може, тут вигорить. А люди відчувають нещирість – от і все", - висловилася Вінницька.

Хто така Альона Вінницька?

Альона Вінницька - українська співачка, композиторка, авторка пісень і телеведуча. Колишня учасниця гурту "ВІА Гра" (2000-2003). Ведуча програми "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна".
У 2014 році взяла участь у зйомці для благодійного календаря "Щирі", присвяченого українському національному костюму та його популяризації. Усі кошти від реалізації календаря були передані на допомогу пораненим бійцям АТО до Київського військового шпиталю та центру волонтерства Українського католицького університету "Волонтерська Сотня".

Хто така Віра Брежнєва?

Віра Брежнєва - українська співачка, акторка і бізнесвумен. Колишня учасниця поп-гурту ВІА Гра (2003-2007). У жовтні 2023 року розпочала музичний проєкт під псевдонімом VERA. Мала успіх у РФ, однак після 24 лютого 2022 року висловила чітку антивоєнну позицію та обірвала зв'язки з країною-окупантом.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що популярна українська ведуча ведуча Валентина Хамайко офіційно вийшла заміж. Зі своїм обранцем, підприємцем і воїном ЗСУ Андрієм Оністратом, вона була у стосунках 18 років.

Також українська блогерка і юристка Інна Мірошниченко розповіла про перше побачення з донькою Ангеліною, яке відбулося по відеозв'язку перед усиновленням дівчинки.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader