ДТП із 14 загиблими на Рівненщині: нові подробиці моторошної автокатастрофи
ДТП із 14 загиблими на Рівненщині: нові подробиці моторошної автокатастрофи

ДТП із 14 загиблими на Рівненщині: нові подробиці моторошної автокатастрофи

У суботу, 6 липня, поблизу села Верхів, розташованого за 30 км від Рівного, водій автоцистерни виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з маршруткою «Рівне-Хмельницький». В аварії загинуло 14 людей.

У пресслужбі Офісу Генерального прокурора повідомили подробиці цієї трагічної події та опіблікували фото з з місця ДТП.

«За даними слідства, 6 липня на дорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів поблизу села Верхів, водій автоцистерни виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з маршруткою Рівне-Хмельницький. Внаслідок ДТП загинули водії обох транспортних засобів, а також 12 пасажирів мікроавтобуса, серед яких 6-річний хлопчик.», - розкрили деталі у Офісі генпрокурора.

Фотло: Офіс Генпрора

Тіла всіх загиблих уже ідентифіковано.

За життя ще однієї жінки, жительки міста Нетішин Хмельницької області, яка була пасажиркою рейсового мікроавтобуса, борються лікарі.

Фото: Офіс генпрокурора

За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі людей (ч. 3 ст. 286 КК України).

У ДСНС додали, що рятувальниками, за допомогою спеціального обладнання, було деблоковано 7 загиблих осіб з автомобіля Mercedes-Benz Sprinter та  водія з під вантажного автомобіля. 

Також, рятувальники провели роботи з гасіння відсіку двигуна вантажного автомобіля та за допомогою важкої інженерної техніки ДСНС витягнули із кювету понівечені транспортні засоби.

ДТП із 14 загиблими на Рівненщині: нові подробиці моторошної автокатастрофи - Фото 1

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Джерело матеріала
loader
loader