Джастін Бібер виступив перед весіллям індійських мільярдерів
Джастін Бібер виступив перед весіллям індійських мільярдерів

Джастін Бібер виступив перед весіллям індійських мільярдерів

Сама церемонія відбудеться всередині літа. Втім, найбагатші люди Індії гучно святкують з початку року.

Канадський співак Джастін Бібер розважав відвідувачів весільної вечірки сина індійського мільярдера Ананта Амбані та Радики Мерчант під час виступу в Мумбаї. Про це пише Daily Mail.

Чоловік Гейлі Бібер після події поділився низкою кадрів, на яких він співає деякі зі своїх хітів на вечорі, який відбувся в Культурному центрі Ніти та Мукеша Амбані (NMACC) у Мумбаї, Індія.

Джастін підписав свіжі пости лише емодзі, залишившись небагатослівним.

Джастін Бібер з родиною Амбані

Анант є молодшим сином найбагатшої людини в Азії, голови Reliance Industries Мукеша Амбані, а за приватний концерт Джастін Бібер, як повідомляється, отримав 10 мільйонів доларів.

Сама весільна церемонія відбудеться з 12 по 14 липня 2024 року в Мумбаї, хоча святкування розпочалися ще на початку року з виступу Ріанни в Індії, яка отримала за концерт на 4 мільйони доларів менше, ніж канадський музикант.

У 2018 році Мукеш Амбані провів для своєї доньки найдорожче весілля в Індії, яке, як повідомляється, обійшлося в 100 мільйонів доларів, і на ньому виступила Бейонсе.

Джастін Бібер в Індії

Після Ріанни для майбутнього подружжя заспівала Кеті Перрі та італійський співак Андреа Бочеллі на черговій передвесільній вечірці.

Джастін Бібер в Індії

Нагадаємо, де живе родина Амбані.

Також Фокус писав про дівич-вечір Радики Мерчант.

Теги за темою
весілля
Джерело матеріала
loader
loader