Що має зробити НАТО, щоб війна в Україні не тривала вічно: головні виклики для альянсу
Що має зробити НАТО, щоб війна в Україні не тривала вічно: головні виклики для альянсу

Що має зробити НАТО, щоб війна в Україні не тривала вічно: головні виклики для альянсу

Триденна зустріч «розгляне проблеми, що стоять перед Альянсом », і обговорить, як «подальшим чином посилити стримування та оборону НАТО» у 21 столітті.

Члени альянсу також обговорять російське вторгнення, що триває до України.

Крім того, їм потрібно буде обговорити управління ланцюжками постачання та оборонні закупівлі. Ці дві теми матимуть вирішальне значення під час цьогорічної зустрічі.

Майже через рік після саміту НАТО 2023 року у Вільнюсі, Литва, кілька західних ЗМІ повідомили, що Росія досягла деяких успіхів на сході України.

Крім того, було заявлено, що Російська Федерація виробляє «майже втричі» більше артилерійських боєприпасів, ніж США та Європа. Росія також збільшила свій оборонний потенціал, закупивши оборонне обладнання у Північної Кореї та Ірану. Це дозволило росіянам озброїтися та продовжити вторгнення в Україну.

У той час як законодавчі органи ЄС та США відкладали допомогу Україні, у кількох повідомленнях говорилося, що у ЗСУ закінчуються боєприпаси.

Зважаючи на ці події за останній рік, члени НАТО повинні працювати більш тісно та вдумливо з українцями, щоб забезпечити їм перемогу в їхніх зусиллях проти росіян. Розгляд простору оборонних закупівель буде важливим місцем для початку.

Тому, якщо НАТО серйозно налаштоване допомогти Україні виграти війну проти Росії, воно має усунути ці попередні недоліки боєприпасів і посилити оборонні закупівлі. Інакше, якщо будуть майбутні затримки, це може призвести до того, що російське вторгнення в Україну швидко перетвориться на вічну війну.

Джерело: defensenews .

Читайте також: Війська КНДР у Донецькій області: експерт розповів, чим може відповісти НАТО.

Ризик нової війни: де назріває ескалація, невтішний прогноз експерта.

Підсумок дебатів – «катастрофа» для Байдена: демократи шукають заміну.

Теги за темою
Україна НАТО
Джерело матеріала
loader