У Луцьку з автомобіля кинули гранату в людей
У Луцьку з автомобіля кинули гранату в людей

У Луцьку з автомобіля кинули гранату в людей


Унаслідок інциденту постраждали п’ятеро людей. На місці вибуху працюють лікарі та поліцейські.


У Луцьку невідомий чоловік з вікна автомобіля кинув у людей гранату. Відомо про п’ятьох постраждалих. Про це пише місцеве видання Волинські новини в неділю, 7 липня.

Повідомляється, що на вулиці Ковельській вибухнула граната. Внаслідок інциденту постраждали п’ятеро людей. Наразі на місці вибуху працюють лікарі швидкої медичної допомоги та поліцейські.

Видання Конкурент пише, що гранату кинули просто в людей. Це зробив невідомий чоловік, який перебував в автівці. Вибух почули навіть мешканці сусідніх будинків. 

“Поліцейські встановлюють обставини інциденту в Луцьку. До поліції надійшло повідомлення про вибух на вул. Ковельській в Луцьку  близько 20.50 години. Внаслідок цього є постраждалі, кількість встановлюється. Чоловіка, ймовірно, причетного до інциденту, поліцейські вже затримали. Всі деталі – згодом”, – повідомили в поліції.

Нагадаємо, раніше в центрі Луцька 23-річний хлопець підірвав гранату. 21 червня невідомий чоловік підірвав гранату у салоні автомобіля жителя міста Буча і загинув.

Жінка намагалася виїхати до Угорщини з бойовою гранатою



Джерело матеріала
loader
loader