Apple розробляє Watch SE з пластиковим корпусом
Apple розробляє Watch SE з пластиковим корпусом

Apple розробляє Watch SE з пластиковим корпусом

Apple розробляє нову версію недорогих Apple Watch SE з пластиковим корпусом, заявив сьогодні Марк Гурман з Bloomberg. У інформаційному бюлетені «Power On» на цих вихідних Гурман згадав про роботу Apple над ‌Apple Watch SE‌, який має жорсткий пластиковий корпус замість анодованого алюмінію.

Він припустив, що це може бути одна з технік, яку Apple планує використати для зниження вартості Apple Watch SE. Поточний ‌Apple Watch SE‌ продається за 249 доларів, але найдешевший конкурентний годинник Samsung, Galaxy Watch FE, продається за 199 доларів.

У 2013 році компанія Apple випустила iPhone 5C із «невибагливим» пластиковим корпусом, який фактично був зміненою версією ‌iPhone‌ 5. Зовнішній полікарбонат був доступний у різних варіантах яскравих кольорів. Пристрій був дещо суперечливим, оскільки критики стверджували, що пластиковий корпус є кроком нижче від розкішної металевої обробки попередніх моделей, а деякі споживачі вважали, що ціна пристрою все ще надто висока для продукту, який сприймався як неякісний продукт.

Джерело матеріала
loader
loader