Apple відмовиться від iPhone 17 Plus на користь «Slim» моделі
Apple відмовиться від iPhone 17 Plus на користь «Slim» моделі

Apple відмовиться від iPhone 17 Plus на користь «Slim» моделі

Очікується, що Apple випустить серію iPhone 16 у вересні цього року. Однак наступник серіалу вже пішов у чутки. Ходять чутки, що Apple відмовиться від моделі «Plus» на «Slim», починаючи з серії iPhone 17.

Очікується, що модель «Slim» зменшить розрив між моделями не Pro та Pro

Згідно зі звітом, Apple представила деякі «сміливі інновації», коли справа доходить до зовнішнього вигляду iPhone 17 Slim. Повідомляється, що модель буде тоншою і легшою в порівнянні з поточними моделями. Для корпусу Apple використовуватиме алюміній. Острівець камери буде розташований горизонтально, як повідомляється, нагадує дизайн серії Pixel 8. Однак нещодавно Apple повернулася до вертикального розміщення камери для підтримки просторового відео, і незрозуміло, чи ця функція все ще може працювати з горизонтальним розташуванням камери.

На передній панелі пристрій буде включати вужчий динамічний острів, можливо, завдяки прийняттю компанією більш компактних «металінз» для датчика Face ID. Повідомляється, що дизайн iPhone 17 Slim схожий на iPhone X.

Модель «Slim» матиме 6,55-дюймовий екран на передній панелі. Очікується, що він заповнить прогалину між моделями не Pro та Pro. Для порівняння, iPhone 15 Plus має 6,7-дюймовий дисплей. Крім того, було виявлено, що iPhone 17 Slim також підтримуватиме високу частоту оновлення 120 Гц. Примітно, що це буде перша в історії iPhone модель не Pro, яка підтримує високу частоту оновлення. Базова модель серії iPhone 17 також може отримати частоту оновлення 120 Гц.

Хоча моделі зможуть запропонувати вищу частоту оновлення, вони також будуть адаптивними, як і моделі Pro, тобто телефон автоматично регулюватиме частоту оновлення на основі вмісту, що відображається на екрані.

Джерело матеріала
loader
loader